RoseGold
Fanka BB :)
obawiam się ze ta bardziej okrągła jest identycznej wielkości co te mojejako porównanie wpadłam tylko na zakrętkę do butelki wody![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
obawiam się ze ta bardziej okrągła jest identycznej wielkości co te mojejako porównanie wpadłam tylko na zakrętkę do butelki wody![]()
Dziki za info, bo ich też nie tykamTe pasteryzowane camemberty na szczescie można![]()
Taki w oleju? Tak
No i jutro robię naleśniki na obiadWłaśnie zamówiłam na dowóz naleśniki z nutella i bita śmietanamam nadzieje ze będę mogla je zjesc a nie ze przyjadą zjem trochę i odstawię
![]()
No nie są jakieś małe te tabletki szczerze mówiąc.obawiam się ze ta bardziej okrągła jest identycznej wielkości co te moje![]()
ja rosół i schab w panko, ale dupki nie urwało.Właśnie zamówiłam na dowóz naleśniki z nutella i bita śmietanamam nadzieje ze będę mogla je zjesc a nie ze przyjadą zjem trochę i odstawię
![]()
Właśnie gdzieś czytałam że pierwszy pozytywny test miała przed samymi świętami więc ten filmik z sesji ciążowej trochę taki na mocno wydętymi brzuchuNie jestem jakąś maniaczka instagrama czy coś, pudelka w ogóle nie czytam, ale rzuciło mi się w oczy, ze Lilmasti jest w ciąży. No na zdjęciach brzuch wyglada już całkiem całkiem. Czyli na pewno jest w bardziej zaawansowanej ciąży niż my. A teraz wrzuciła filmik, na którym niby pokazuje jak dowiedział się o ciąży jej facet (w tle jest choinka). I tak chyba nie bardzo mi się zgrywa czas tutaj, chyba ze choinkę mają w domu już od wrześniaalbo powiedziała mu dopiero po pierwszych prenatalnych czy coś
dla przykładu ja test pozytywny miałam 19.11 i No brzucha mi specjalnie nie widać
![]()
Hahah o widzisz, to może po prostu w czasie wszystko się zgrywa, tylko nikt jej nie powiedział, że to wzdęciaWłaśnie gdzieś czytałam że pierwszy pozytywny test miała przed samymi świętami więc ten filmik z sesji ciążowej trochę taki na mocno wydętymi brzuchu![]()