Anasta07
Fanka BB :)
Matko, też musiałam sprawdzić typiare bo nie znam. SZOK, co ludzie mają w głowach...Ona dziś jest w 7 a sesja jest pewnie sprzed tygodnia albo lepiej
A sesja z gazami to niepowtarzalny widok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Matko, też musiałam sprawdzić typiare bo nie znam. SZOK, co ludzie mają w głowach...Ona dziś jest w 7 a sesja jest pewnie sprzed tygodnia albo lepiej
Tej, to my sobie jak pierdzielniemy teraz sesyjkę, to będzie to wyglądało jak na co najmniej 5-6 mc![]()
A co teraz z pączkami??Ja to i bez ciąży mogłam robić sesje jak w 9 mscna bank wszyscy by uwierzyli
byłam w czwartek na USG juz z brakiem objawów i delikatnym plamieniem. Wszystko ok.Cześć dziewczyny. U mnie juz 7t5d. I zaczynam sie martwic. Bo ustapily wszystkie objawy ciąży. W sumie to nie byly od poczatku jakos bardzo nasilone, ale piersi bolaly mocniej, od czasu do czasu zamdlilo. Teraz calkowicie nic. 30 grudnia bylam na usg i bylo bijace serduszko... Nie wiem czy to normalne, czy to ustąpienie objawów cos zwiastuje....![]()
Spokojnie, ani objawy niczego nie zwiastują ani ich brakCześć dziewczyny. U mnie juz 7t5d. I zaczynam sie martwic. Bo ustapily wszystkie objawy ciąży. W sumie to nie byly od poczatku jakos bardzo nasilone, ale piersi bolaly mocniej, od czasu do czasu zamdlilo. Teraz calkowicie nic. 30 grudnia bylam na usg i bylo bijace serduszko... Nie wiem czy to normalne, czy to ustąpienie objawów cos zwiastuje....![]()
Ja tez mogłabym bez ciąży zrobić sesje ciążowa - jestem szczupła i od zawsze mecze się ze wzdęciami (niestety łapczywie jem), pod koniec dnia często wyglądam jak z brzuszkiemJa to i bez ciąży mogłam robić sesje jak w 9 mscna bank wszyscy by uwierzyli
Zapowiedziałam właśnie mężowi, ze robimy naleśnikiWłaśnie zamówiłam na dowóz naleśniki z nutella i bita śmietanamam nadzieje ze będę mogla je zjesc a nie ze przyjadą zjem trochę i odstawię
![]()
Ja też, a sorki Wy i moja poprzednia grupa ciążowaTo tylko ja o ciąży nikomu nie mówię?w sensie poza Wami wie mąż
i moja gin