reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2023

na czczo plus 3- 4 x dziennie? Dopiero w to wchodzę, nie wiem co mi robi dobrze, a co nie, ale mój dzidziol już jest większy niż data z OM.
a wiesz, co jest najlepsze? Że gdybys miała takie wyniki w ciąży w 2013 roku (normy dla ciężarnych zmieniły się jakoś w kwietniu 2014), to byś wcale nie miała cukrzycy.
Ja robilam krzywą chwilę po zmianie wytycznych i minimalnie przekroczyłam cukier na czczo, ale lekarz się zlitował i powiedział, że wszystko Ok

reklama
a wiesz, co jest najlepsze? Że gdybys miała takie wyniki w ciąży w 2013 roku (normy dla ciężarnych zmieniły się jakoś w kwietniu 2014), to byś wcale nie miała cukrzycy.
Ja robilam krzywą chwilę po zmianie wytycznych i minimalnie przekroczyłam cukier na czczo, ale lekarz się zlitował i powiedział, że wszystko Ok
o widzisz, w 2011 miałam wydobyciny :) i wtedy cukier był oki.

Witam się dziewczyny

Gratki @karolamk cudne bobo💕

Kciuki za wizytujące, bo chyba więcej dziewczyn ma dziś wizytę a nie tylko @Zazuu ?

Ja wczoraj miałam mdłości tak ostre, że już myślałam, że będzie haft, ale walczyłam ostro i jakoś się udało. Zdziwiło mnie to, ze nagle mnie tak wzięło, bo mdłości Ok, ale tak agresywnych jeszcze nie miałam. No i wszystko się dziś wyjaśniło, bo doszła mi biegunka taka fest🤣 młoda ma gila po pas, więc jest duże prawdopodobieństwo, że coś mi sprzedała, ale moj organizm po swojemu to zmodyfikował.

I próbuje się dodzwonić do przychodni, ale ciagle jest zajęte, wkurza mnie to mega. Przychodnię mam 70km od domu, serio irytujące jest jeżdżenie za każdym razem, żeby umówić się osobiście🙄

Ale Wam zazdroszczę tych wizyt! Ja byłam w czwartek, kolejna dopiero 26-go a najchętniej poszłabym już 🫣
Mnie również można dopisać z terminem porodu na 24.08. :)
Niestety moja data nie kojarzy mi się tak dobrze, bo wtedy urodziny ma dziewczyna, która mi wiele krwi napsuła w życiu. Ale 18-go mamy rocznice związku z mężem, może się bobo lekko pospieszy 😄

Witam się dziewczyny

Gratki @karolamk cudne bobo💕

Kciuki za wizytujące, bo chyba więcej dziewczyn ma dziś wizytę a nie tylko @Zazuu ?

Ja wczoraj miałam mdłości tak ostre, że już myślałam, że będzie haft, ale walczyłam ostro i jakoś się udało. Zdziwiło mnie to, ze nagle mnie tak wzięło, bo mdłości Ok, ale tak agresywnych jeszcze nie miałam. No i wszystko się dziś wyjaśniło, bo doszła mi biegunka taka fest🤣 młoda ma gila po pas, więc jest duże prawdopodobieństwo, że coś mi sprzedała, ale moj organizm po swojemu to zmodyfikował.

I próbuje się dodzwonić do przychodni, ale ciagle jest zajęte, wkurza mnie to mega. Przychodnię mam 70km od domu, serio irytujące jest jeżdżenie za każdym razem, żeby umówić się osobiście🙄
Beznadziejna przychodnia, może po następnej wizycie umów od razu kolejną 😀

reklama
Do góry