Zazuu
Fanka BB :)
do kogo chodzisz w Poznaniu?
Do Olgi Wituły, ale chodzę do Zalasewa bo tu mam z pakietu pzu
Polecam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
do kogo chodzisz w Poznaniu?
Jak leżałam ostatnio na USG,to mi się noga trzęsła..ale to było tak nerwowe,gr mi ją gin trzymała...nie mogłam tego opanować..Ano nie
Oczekuję i ledwo żyję. Powiem Wam, że człowiek niby taki mądry, taki oczytany, tyle wie. A dramatyzuje jak dziecko
Jak leżałam ostatnio na USG,to mi się noga trzęsła..ale to było tak nerwowe,gr mi ją gin trzymała...nie mogłam tego opanować..tyle że mnie zna tyle lat...bo inaczej siara..
Weszła już?Moja też na szczęście wyrozumiała
Znamy się 4 lata, 4 poronienia za nami. Już jak psiapsi. Mogę pisać w środku nocy.
Na pierwszym usg trzęsła się ona sama dokładnie tak jak ja![]()
Weszła już?
Moja tez taka kochana kobietaMoja też na szczęście wyrozumiała
Znamy się 4 lata, 4 poronienia za nami. Już jak psiapsi. Mogę pisać w środku nocy.
Na pierwszym usg trzęsła się ona sama dokładnie tak jak ja![]()
nie, nie ma co się przejmować na zapas - wystarczy kobieta w pierwszej ciąży, która ma bardzo dużo pytań i dobry lekarz, który nie pozostawi pacjentki bez odpowiedziJa się tym opóźnieniem nie przejmuje. Bardziej się martwię, że ktoś miał źle wieści. Ja też tu kiedyś takie opóźnienie zrobiłam właśnie przez złe wiadomości więc tylko mam nadzieję, że to nic poważnego![]()