Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już po wizycieWszystko jest dobrze z dzidzią
8+6/9+0
Termin porodu bez zmian możecie mnie wiec dopisać na 16.08na prenatalne umawiać się będę dopiero na następnej wizycie
![]()
Ja czekam nadal.. widzę że jeszcze poczekam bo kobieta która miała na 12.15 jeszcze nie weszła a ja miałam na 13.30 także no..
A może spróbujesz trochę ruchu? Jakiś basen czy coś? Takie rzeczy pozwalają nie myśleć i na spokojnie się skupić na czymś innymZapisałam się na prenatalne na 30.01.. serio mam ogromne stres..pojutrze zrobię te sanco,gin mówiła że mogę robić,ale chce mieć zaczęty 11tc,żeby nie było,że nie zbadają bo za mało materiału..powiem Wam że mnie chyba jakaś mała deprecha zaczęła dopadać..boję się tych badań,boję się wszystkiego,jakaś taka jestem..![]()
mam to samoZapisałam się na prenatalne na 30.01.. serio mam ogromne stres..pojutrze zrobię te sanco,gin mówiła że mogę robić,ale chce mieć zaczęty 11tc,żeby nie było,że nie zbadają bo za mało materiału..powiem Wam że mnie chyba jakaś mała deprecha zaczęła dopadać..boję się tych badań,boję się wszystkiego,jakaś taka jestem..![]()
Kochana mam plamienia i krwiaka,nie ma szans..muszę leżeć jak najwięcej się daA może spróbujesz trochę ruchu? Jakiś basen czy coś? Takie rzeczy pozwalają nie myśleć i na spokojnie się skupić na czymś innym![]()