JoannaLaura
Fanka BB :)
Niektóre do 3 dniDlatego faktycznie dziwnie jeśli u dziewczyn są takie rozbieżności
Dziewczyny, kto miał już robione badania krwi na te wszystkie wirusowki ? Ile się czeka na wynik? jeden dzień ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niektóre do 3 dniDlatego faktycznie dziwnie jeśli u dziewczyn są takie rozbieżności
Dziewczyny, kto miał już robione badania krwi na te wszystkie wirusowki ? Ile się czeka na wynik? jeden dzień ?
No co ty, to lepiej chyba pójdę w środku tygodniaNiektóre do 3 dni
ja dziś robiłam, to zapytali mnie na kiedy mam wizytę. Powiedziałam, że za tydzień to powiedzieli, że jednego wyniku nie będzie z tych wszystkich w przeciągu tygodnia, trzeba będzie dłużej czekaćDlatego faktycznie dziwnie jeśli u dziewczyn są takie rozbieżności
Na coombsa jeszcze czekam, a robiłam badanie w czwartek i u mnie to odbiera się osobiścieNo co ty, to lepiej chyba pójdę w środku tygodnia![]()
Na coombsa jeszcze czekam, a robiłam badanie w czwartek i u mnie to odbiera się osobiście
HmmNa coombsa jeszcze czekam, a robiłam badanie w czwartek i u mnie to odbiera się osobiście
Dokładnie - Odczyn antyglobulinowy CoombsaHmmnie mam chyba tego badania do zrobienia
aż zaraz zobaczę