Malwina89
Fanka BB :)
O to mnie zawsze po wizycie zapraszają jeszcze do gabinetu położnej i tam jest ważenie i mierzenie ciśnieniaja jak czytam wasze posty to w ogóle czuję się zaniedbana, mnie ani nie ważyli ani ciśnienia nie mierzyli![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O to mnie zawsze po wizycie zapraszają jeszcze do gabinetu położnej i tam jest ważenie i mierzenie ciśnieniaja jak czytam wasze posty to w ogóle czuję się zaniedbana, mnie ani nie ważyli ani ciśnienia nie mierzyli![]()
No właśnie mnie tez ani nie ważyli ani ciśnienia tez nie mierzyli wiec spoko nie jesteś samaja jak czytam wasze posty to w ogóle czuję się zaniedbana, mnie ani nie ważyli ani ciśnienia nie mierzyli![]()
Dzieki!Jeść zbilansowane posiłki - super, ze zjadłaś dużo warzyw, wiec dużo błonnika, ale nie zjadłaś do tego żadnych węglowodanów i było tam pewnie mało białka, wiec nie dziwie się, ze byłaś głodna.
Jakbyś dodała tam cieciorki i zjadła kromkę pełnoziarnistego chleba, to byłoby to lepiej zbilansowane.
Generalnie dietę bilansuje się np. Jako tydzień, wiec nic się nie stanie jak jeden posiłek ma więcej węgli, drugi mniej białka etc. Bo ma wyjść dobrze w ogólnym rozrachunku, ale dobrze tez myśleć o tym w kontekście jednego posiłku, ze zawsze zdrowy tłuszcz, złożone węgle, warzywa bądź owoce i białko.
A mi wszystko ! Cisnienie, wazenie.. I juz czuje sie pod ostrzalemNo właśnie mnie tez ani nie ważyli ani ciśnienia tez nie mierzyli wiec spoko nie jesteś sama![]()
@Zazuu no ja właśnie zauważyłam ze już raczej nikt nie dochodzi, a jednak na publicznym każdy może nas czytać, wiec fajnie by było jakoś to niedługo ogarnąć![]()