olak96
Fanka BB :)
Piękne wyniczkiDziewczyny robiłam dziś pierwszy pomiar bety i progesteronu. Chyba jestem 4t+4. Beta 530 miU/ml, progesteron 19,84ng/ml. Pojutrze chce powtórzyć betę, co myślicie o tych wynikach?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piękne wyniczkiDziewczyny robiłam dziś pierwszy pomiar bety i progesteronu. Chyba jestem 4t+4. Beta 530 miU/ml, progesteron 19,84ng/ml. Pojutrze chce powtórzyć betę, co myślicie o tych wynikach?
W sumie to nie wiem czy progesteron też powtarzać? Ma to sens?Piękne wyniczki
Ladna beta, ja bym progesteronu nie powtarzała, jak jest okDziewczyny robiłam dziś pierwszy pomiar bety i progesteronu. Chyba jestem 4t+4. Beta 530 miU/ml, progesteron 19,84ng/ml. Pojutrze chce powtórzyć betę, co myślicie o tych wynikach?
Bardzo ładne wynikiDziewczyny robiłam dziś pierwszy pomiar bety i progesteronu. Chyba jestem 4t+4. Beta 530 miU/ml, progesteron 19,84ng/ml. Pojutrze chce powtórzyć betę, co myślicie o tych wynikach?
Kurcze u was lekarze tak wcześnie przyjmują? Mnie zapisali na 30.12 czyli 9t, dzisiaj udało mi się przełożyć na jakieś 2 tygodnie wcześniejBardzo ładne wyniki
Kurczę chyba idę jutro do lekarza. Wciąż nie mogę się zdecydować czy iść (a będzie to generowało trochę problemów - mąż musi się wyrwać z pracy do dziecka) czy jednak czekać do 8 grudnia
Jutro 5+3, iść czy nie iść?
Hmm i tutaj No zależy czy wytrzymasz do 8 grudnia, to jest za tydzień w sumie wiec może bym poczekała, ale ja dająca dobre rady idę po 1,5 tygodniu znowu żeby zobaczyć zarodekBardzo ładne wyniki
Kurczę chyba idę jutro do lekarza. Wciąż nie mogę się zdecydować czy iść (a będzie to generowało trochę problemów - mąż musi się wyrwać z pracy do dziecka) czy jednak czekać do 8 grudnia
Na NFZ mam dopiero na 15.12 ,wiec to będzie gdzieś 7-8 tydzień chyba, prywatnie przyjmują zawsze jak chceszKurcze u was lekarze tak wcześnie przyjmują? Mnie zapisali na 30.12 czyli 9t, dzisiaj udało mi się przełożyć na jakieś 2 tygodnie wcześniej. Ja bym poszła z ciekawości jak jest taka możliwość
![]()
Wiesz co prywatnie można wszystkoKurcze u was lekarze tak wcześnie przyjmują? Mnie zapisali na 30.12 czyli 9t, dzisiaj udało mi się przełożyć na jakieś 2 tygodnie wcześniej. Ja bym poszła z ciekawości jak jest taka możliwość
![]()
No i właśnie to jest pytanie czy wytrzymam tak długoHmm i tutaj No zależy czy wytrzymasz do 8 grudnia, to jest za tydzień w sumie wiec może bym poczekała, ale ja dająca dobre rady idę po 1,5 tygodniu znowu żeby zobaczyć zarodek![]()
jeśli nic się nie dzieje złego to bym poczekała, tym bardziej, jeśli wiąże się to z kombinowaniem męża. W końcu 8.12 już niedługoBardzo ładne wyniki![]()