Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Heej, czy jest jeszcze szansa dołączenia do Was do grupy?Witamy i zapraszamy do nas. Rozgość się na pozostałe miesiące z nami
tylko zapraszamy na grupę "Oczekiwanie na sierpień" bo tam się przeniosłyśmy
![]()
Wiem, tylko, że tu niestety nikt praktycznie nie zagląda, a fajnie by było przeżywać to wspólnie. Ja niestety nie byłam wcześniej gotowa żeby w ogóle wyszukać frazę "sierpniowe mamy". Trochę przykro.Hej prywatna grupa jest już zamknięta od blisko miesiąca, ale jak najbardziej możesz też pisać na tej myślę, że dziewczyny będą też odpowiadały jak będą miały chwilę i pojawi się jakiś temat
Wiem, tylko, że tu niestety nikt praktycznie nie zagląda, a fajnie by było przeżywać to wspólnie. Ja niestety nie byłam wcześniej gotowa żeby w ogóle wyszukać frazę "sierpniowe mamy". Trochę przykro.
W takim razie życzę każdej z Was wszystkiego dobrego i szczęśliwego rozwiązania.
Witamja podobnie bo 12.08.23
Ja też przypadkiem wczoraj odkryłam "sierpniowe mamy" . Chyba dopiero zaczynam oddychać do tej pory były same obawy.Wiem, tylko, że tu niestety nikt praktycznie nie zagląda, a fajnie by było przeżywać to wspólnie. Ja niestety nie byłam wcześniej gotowa żeby w ogóle wyszukać frazę "sierpniowe mamy". Trochę przykro.
W takim razie życzę każdej z Was wszystkiego dobrego i szczęśliwego rozwiązania.
To tak jak u mnie. Po badaniach prenatalnych trochę się uspokoiło, ale obawy nadal są choć z każdym tygodniem coraz mniejszeJa też przypadkiem wczoraj odkryłam "sierpniowe mamy" . Chyba dopiero zaczynam oddychać do tej pory były same obawy.![]()
A robiłaś Pappę/nifty? Ja czekam na wyniki i w środę usg.To tak jak u mnie. Po badaniach prenatalnych trochę się uspokoiło, ale obawy nadal są choć z każdym tygodniem coraz mniejsze![]()
Ja po prenatalnych ponad tydzień jak na szpilkach. Na szczęście dzisiaj odebrałam wyniki wszystko ok, tylko termin nam się przesunął o dwa dni.To tak jak u mnie. Po badaniach prenatalnych trochę się uspokoiło, ale obawy nadal są choć z każdym tygodniem coraz mniejsze![]()