reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Hej dziewczyny, nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym móc do was dołączyć, ale jestem jeszcze trochę sceptyczna po swoich ostatnich przejściach..🥺🤐. Od chyba czerwca i tak co miesiąc zapisywałem się na testowanie do tego utworzonych wątkach. Aż nagle wczoraj faktycznie zobaczyłam pozytywny test..taki serio pozytywny. Dziś zaczęły mi się delikatne bardzo plamienia, jasnobrązowe i tylko w sumie na wkładce.. jutro miałam dostać okres a zatem jestem jakieś 14dpo. Trochę fiksuję, bo nie mam możliwości ot tak iść zrobić bety, bo tutaj to tak nie działa. Mam za sobą już jedno poronienie w 9tc więc mam nadzieję, że teraz będzie wszystko dobrze 🥺😮‍💨😮‍💨.
hej, witamy, chyba większość z nas miała tu plamienia, ja również i tez już żegnałam się z dziewczynami, ale odpukać na razie jakoś się z dzieciaczkiem turlamy kolejny tydzień🫣 trzymam kciuki, żeby te plamienia u Ciebie się nie powtórzyły i nie rozwinęły💕

hej, witamy, chyba większość z nas miała tu plamienia, ja również i tez już żegnałam się z dziewczynami, ale odpukać na razie jakoś się z dzieciaczkiem turlamy kolejny tydzień🫣 trzymam kciuki, żeby te plamienia u Ciebie się nie powtórzyły i nie rozwinęły💕
Bardzo dziękuję ❤️. Właśnie czytam wszystkie możliwe dotyczące tego posty 😅🙈..by się trochę uspokoić w głowie.

Hej dziewczyny, nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym móc do was dołączyć, ale jestem jeszcze trochę sceptyczna po swoich ostatnich przejściach..🥺🤐. Od chyba czerwca i tak co miesiąc zapisywałem się na testowanie do tego utworzonych wątkach. Aż nagle wczoraj faktycznie zobaczyłam pozytywny test..taki serio pozytywny. Dziś zaczęły mi się delikatne bardzo plamienia, jasnobrązowe i tylko w sumie na wkładce.. jutro miałam dostać okres a zatem jestem jakieś 14dpo. Trochę fiksuję, bo nie mam możliwości ot tak iść zrobić bety, bo tutaj to tak nie działa. Mam za sobą już jedno poronienie w 9tc więc mam nadzieję, że teraz będzie wszystko dobrze 🥺😮‍💨😮‍💨.
Będzie dobrze, zrób betę może w dniu @ jak nie możesz robić od tak, witamy i trzymamy kciuki za serduszko ❤️❤️❤️🌸🌸

w poprzednich ciążach robiłam wszystko prywatnie i nie pamietam, żebym płaciła więcej niż 300zł w labo, a teraz tylko cześć do zapłaty i taka kwota😵 No tak, mamy 2022 rok🫣
Ja się dlatego cieszę z tego Luxmedu z roboty męża bo jakieś grosze płacimy co miesiąc ale potem już się nie muszę zastanawiać ile jakie badanie 💪🏻
Bo na NFZ to nie pamietam kiedy u lekarza byłam 🙈

Wczoraj miałam dostać okres, nie dostałam.
Dziś beta 371 🥰🥰🥰
umknął mi wcześniej Twój post - gratki, super beta😍

Ja się dlatego cieszę z tego Luxmedu z roboty męża bo jakieś grosze płacimy co miesiąc ale potem już się nie muszę zastanawiać ile jakie badanie 💪🏻
Bo na NFZ to nie pamietam kiedy u lekarza byłam 🙈
ja u siebie w robocie mam Compense i przypisałam męża i córki i płace jakoś 120-130zł. A korzystamy miesięcznie na duuuuuuuużo grubsze kwoty, bo niestety moja młodsza córka ma spore problemy zdrowotne i ogrom specjalistów odwiedzamy😬 No i fajnie, ze tak naprawdę w sekundę można umówić teleporade o praktycznie każdej godzinie i każdego dnia😁

reklama
Do góry