Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No widzisz pięknie!!! Jak wzrasta to jest dobrze, powtórz za kilka dni. Wgl nie wiem jak masz podzielony progesteron ja robiłam jeden po prostu progesteron i wyszedł 23 ale to w czwartek, potem nie powtarzałam ale chyba powtórzę pod koniec tygodnia
Dziewczyny martwię się według ostatniej miesiączki 24 października to wynika ze to 4 tydzień ale na usg lekarz nic niw widział jutro mam badanie moczu ale na teście dwie grube kreski myślicie że mam się martwić ? A według owulacji co 2 tydzień co myślec ?zaczynam świrowaćTłuściutka![]()
Dziewczyny martwię się według ostatniej miesiączki 24 października to wynika ze to 4 tydzień ale na usg lekarz nic niw widział jutro mam badanie moczu ale na teście dwie grube kreski myślicie że mam się martwić ? A według owulacji co 2 tydzień co myślec ?zaczynam świrować
Barwo piękna beta !!! Super progesteron tak trzymaj !Lekarz dopiero może zobaczyć od bety 1000 jednostek, niektórzy mówią, że 1500. Poniżej tych wartości może zobaczyć jedynie rozpulchnione endometrium w macicy![]()
Naprawdę gruba kreska, wiec ładnieDziewczyny martwię się według ostatniej miesiączki 24 października to wynika ze to 4 tydzień ale na usg lekarz nic niw widział jutro mam badanie moczu ale na teście dwie grube kreski myślicie że mam się martwić ? A według owulacji co 2 tydzień co myślec ?zaczynam świrować
A myślicie ze 4 tydzień to może jeszcze nie wykryć usg dopochwowe ?trochę się martwięNaprawdę gruba kreska, wiec ładnie![]()
A myślicie ze 4 tydzień to może jeszcze nie wykryć usg dopochwowe ?trochę się martwię
4tydzien i 1 dzień4 tydzień i ile dni?