już wczoraj się dziwiłam, bo z tego co wiem, to już bez sensu jest tą betę powtarzać, ale wiesz, nie jestem lekarzem, więc w żadnym wypadku nie chce podważać decyzji lekarzaWczoraj byłam u lekarza i kazała mi zrobić tak to bym wcale nie robiła

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
już wczoraj się dziwiłam, bo z tego co wiem, to już bez sensu jest tą betę powtarzać, ale wiesz, nie jestem lekarzem, więc w żadnym wypadku nie chce podważać decyzji lekarzaWczoraj byłam u lekarza i kazała mi zrobić tak to bym wcale nie robiła
Tak dużej bety się już nie powinno badać bo przyrosty będą mniejsze .Dziewczyny mam bete z pon i środy przesyłam z zdjęcia z kalkulatora wynika że przyrost jest o 44%a nie o 66% czy nie patrzeć wgl na ten kakulator co myślicie
już wczoraj się dziwiłam, bo z tego co wiem, to już bez sensu jest tą betę powtarzać, ale wiesz, nie jestem lekarzem, więc w żadnym wypadku nie chce podważać decyzji lekarza![]()
Gdyby nie lekarz napewno bym już nie zrobiłaTak dużej bety się już nie powinno badać bo przyrosty będą mniejsze .
Tak tak wiem ale ja bym jej nie robiła wczoraj mi powiedziała że mam zrobić No to mówię zrobię skoro każejuż wczoraj się dziwiłam, bo z tego co wiem, to już bez sensu jest tą betę powtarzać, ale wiesz, nie jestem lekarzem, więc w żadnym wypadku nie chce podważać decyzji lekarza![]()
u mnie tak samo tylko patrząc na twoja betę jest dużo wyższa, u mnie w sobotę było 1002,2 mlU/ml a w poniedziałek 2087,4 mlU/ml. GratulacjeOstatnia mieszka 2
Ostatnia miesiączka 24 październik termin 31.07.2023 czyli przy takiej becie są już mniejsze przyrosty tak ?bo ja już się załamałam
Dziewczyny a ja się sugerowałam głupim kalkulatorem nigdy więcej już nawet tam nie zajrzę bo najwidoczniej nie ma sensu tobie również gratulacje super Beta a ty w którym jesteś tygodniuu mnie tak samo tylko patrząc na twoja betę jest dużo wyższa, u mnie w sobotę było 1002,2 mlU/ml a w poniedziałek 2087,4 mlU/ml. Gratulacje![]()
według OM 5t2d ale ja mam długie cykle nie sumie nie wiem kiedy miałam owulacje, podejrzewam ze mogą być 13.11. We wtorek idę do lekarza, mam nadzieje ze to będzie piękny prezent MikołajkowyDziewczyny a ja się sugerowałam głupim kalkulatorem nigdy więcej już nawet tam nie zajrzę bo najwidoczniej nie ma sensu tobie również gratulacje super Beta a ty w którym jesteś tygodniu![]()
też idę do lekarza we wtorekwedług OM 5t2d ale ja mam długie cykle nie sumie nie wiem kiedy miałam owulacje, podejrzewam ze mogą być 13.11. We wtorek idę do lekarza, mam nadzieje ze to będzie piękny prezent Mikołajkowy![]()
to mnie boli tak typowo jak przy naderwaniu mięśnia. W drugiej ciąży strasznie mnie to męczyło, występowało właśnie glownie przy szybkim wstaniu, bolało przez sekundę, ale tak, ze składałam się w pół. Trochę przerażajace, ze teraz to juz jest na takim etapieMnie też boli w tym miejscu.I tak trochę kłująco-pulsująco. To delikatny ból. Może nawet bardziej dyskomfort niż ból. I to też dość sporadycznie.