A ja chciałam tylko powiedzieć (jeśli ktoś lubi książki o ciąży, które raczej łatwo wchodzą i kojarzy mamaginekolog i Michała Lipę), że dzisiaj rozpoczęła się sprzedaż ich książki o ciąży. Ja już kupiłam. Myślę, że będzie ciekawa. 
reklama
olak96
Fanka BB :)
Jak się nazywa?A ja chciałam tylko powiedzieć (jeśli ktoś lubi książki o ciąży, które raczej łatwo wchodzą i kojarzy mamaginekolog i Michała Lipę), że dzisiaj rozpoczęła się sprzedaż ich książki o ciąży. Ja już kupiłam. Myślę, że będzie ciekawa.![]()
angeliskax
Moderator
"książka o ciazy"Jak się nazywa?
olak96
Wydaje się być bardzo fajnaJak się nazywa?
Ale strasznie droga
Wydaje się być bardzo fajna
Ale strasznie droga![]()
Nooo 125 zł... przecietny "podręcznik" do ginekologii podobnie kosztuje
hej hej wszystkim, u mnie bez zmian, więc łapią mnie chwilowe mdłości, ale dalej obstawiam, że to od infekcji.Dzień dobry w niedzielę. Jak się czujecie moje drogie? Ja bez zmian czyli dobrze. W czwartek będę miała 5+3, ciekawe czy coś będzie już widać?
Teraz mi zaatakowało ewidentnie zatoki. Jutro mam teleporadę i chyba bez antybiotyku już się nie obejdzie.
Zebrałam się jednak w sobie i dzisiaj ja jadę z moimi dziewczynami na trening. Kiedyś żyłam dla tych ich treningów, a od kiedy jestem w ciąży to takie wyjazdy z nimi to dla mnie największa kara
Cześć ja też bez zmian, czyli dobrze. 5+3 coś na pewno będzie widać ale czy już będzie serduszko to może ale nie musi.zycze Ci żeby jednak już było i o jeden stres mniejDzień dobry w niedzielę. Jak się czujecie moje drogie? Ja bez zmian czyli dobrze. W czwartek będę miała 5+3, ciekawe czy coś będzie już widać?
Helilo
co za trening? Opowiadajhej hej wszystkim, u mnie bez zmian, więc łapią mnie chwilowe mdłości, ale dalej obstawiam, że to od infekcji.
Teraz mi zaatakowało ewidentnie zatoki. Jutro mam teleporadę i chyba bez antybiotyku już się nie obejdzie.
Zebrałam się jednak w sobie i dzisiaj ja jadę z moimi dziewczynami na trening. Kiedyś żyłam dla tych ich treningów, a od kiedy jestem w ciąży to takie wyjazdy z nimi to dla mnie największa karamam nadzieję, że to się zmieni
reklama
agutek_
Dzień dobryDzień dobry w niedzielę. Jak się czujecie moje drogie? Ja bez zmian czyli dobrze. W czwartek będę miała 5+3, ciekawe czy coś będzie już widać?
Podziel się: