Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale super wiadomośćWidziałam serduszko... wszystko na razie jest okej. Niewiadomo skąd plamienia, nie ma żadnego krwiaka. Bardzo słaby sprzęt ta kobieta ma, więc wszystko widać bardzo niewyraźnie.
A w jakich jednostkach? Ja miałam 19.6 ng/ml i nic lekarz nie mówił, że to mało.Dziewczyny wlasnie odebrałam wyniki. Beta 2058, progesteron 18,4 nie za niski?
O sorki nie dodałam, ale też ng/mlA w jakich jednostkach? Ja miałam 19.6 ng/ml i nic lekarz nie mówił, że to mało.
a coś więcej na temat tego serduszka powiedział?Ja jestem już w domu i po wizycie u mojego lekarza. Powiedział, że jak na ten etap ciąży serduszko bije wolno - 120, powinno około 160. Dalej nie wiemy skąd plamienia. Kazał dalej odpoczywać i się lenić. Dostałam zwolnienie do końca tygodnia z pracy, nad czym ubolewam, ale mnie przekonał mówiąc, że jak zacznę krwawić w pracy, to nigdy sobie tego nie wybaczę. Za około 10 dni ponowne USG. A za 14 dni wizyta u niego
Super wieściWidziałam serduszko... wszystko na razie jest okej. Niewiadomo skąd plamienia, nie ma żadnego krwiaka. Bardzo słaby sprzęt ta kobieta ma, więc wszystko widać bardzo niewyraźnie.
Przypomnij który tydzień i dzień dziś masz/macieJa jestem już w domu i po wizycie u mojego lekarza. Powiedział, że jak na ten etap ciąży serduszko bije wolno - 120, powinno około 160. Dalej nie wiemy skąd plamienia. Kazał dalej odpoczywać i się lenić. Dostałam zwolnienie do końca tygodnia z pracy, nad czym ubolewam, ale mnie przekonał mówiąc, że jak zacznę krwawić w pracy, to nigdy sobie tego nie wybaczę. Za około 10 dni ponowne USG. A za 14 dni wizyta u niego