Kreatywnynick
Fanka BB :)
Super wiadomośćJuż po wizycie. Zarodek jest nie ma jeszcze serduszka. Według lekarza jest 5+5. Za tydzień mam przyjsc zobaczyć czy jest serduszko.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wiadomośćJuż po wizycie. Zarodek jest nie ma jeszcze serduszka. Według lekarza jest 5+5. Za tydzień mam przyjsc zobaczyć czy jest serduszko.
Właśnie nie bardzo zarodek jest bardzo mały, plus ja robiłam testy owulacyjne i nie ukrywam, ze się stresuje.No i supermam nadzieję, że jesteś spokojniejsza
![]()
WitajHej. Dziewczynki nie smialo chcialabym sie przywitac dzis moj 28 dc przy cyklach 30 dniowych. Cykl staran 6. Po lekkich przebojach i po tym jak dowiedzialam sie ze mam cykle bezowulacyjne a moj partner slabe nasienie. Dzis zobaczylam cos takiego.
Ale lekarz coś niepokojącego powiedział czy interpretacja własna?Właśnie nie bardzo zarodek jest bardzo mały, plus ja robiłam testy owulacyjne i nie ukrywam, ze się stresuje.
Dopóki nie trafiłam na to forum nawet nie wiedziałam, że się progesteron oznacza. W sumie nic nie wiedziałam. Pierwsza ciąża cyk pyk i już.Właśnie też byłam po inseminacji i kazali brać więc póki co łykam, w sumie wizyta 21.12., chyba nie powinien mi zaszkodzić.
Wow ale 50 proga to juz chyba niezły wynik![]()
Ja miałam iść przy 5+4, ale zmnieniłam na 6+4Kochane z ostatniej @ wychodzi mi 4 tydzien. Kiedy najlepiej udac sie do lekarza ?
i tak tez chyba zrobieJa miałam iść przy 5+4, ale zmnieniłam na 6+4
Super. Czekamy jeszcze naJuż po wizycie. Zarodek jest nie ma jeszcze serduszka. Według lekarza jest 5+5. Za tydzień mam przyjsc zobaczyć czy jest serduszko.
Lekarz powiedział, ze jak na ten moment jest ok. Wiec trochę własnaAle lekarz coś niepokojącego powiedział czy interpretacja własna?