reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2023

Już jestem po. Wiedziałam, że jeszcze nie będzie widać serduszka, tym bardziej że po pomiarach stwierdził że młodsza niż 5 tyg. Ake to akurat niemożliwe. Mój mąż jest tylko na weekend. Wiem, kiedy musiało dojść do zapłodnienia. Tym bardziej że testy owu były pozytywne. W każdym razie na razie cieszę się z kropki - a raczej kropek 😁😁😁 bo pęcherzyki są dwa! Oby się wszystko udało i się utrzymały. Byłabym przeszczesliwa z bliźniąt! Tak zapisał "ciąża mnoga, dwuowodniowa, dwukosmowkowa" 🙂

O kurde! Gratki :) dwuowodniowa i dwukosmowkowa to najbezpieczniejsza opcja przy ciąży bliźniaczej, z tego co pamiętam. :)

reklama
Ja też już jestem po :) u mnie 6 tydzień i widziałam już serduszko 😍 też mam już kartę ciąży

Załączniki

• 80E9237B-9490-4FB7-B2B5-5ADE9A93DE7C.jpeg
    80E9237B-9490-4FB7-B2B5-5ADE9A93DE7C.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 110
Już jestem po. Wiedziałam, że jeszcze nie będzie widać serduszka, tym bardziej że po pomiarach stwierdził że młodsza niż 5 tyg. Ake to akurat niemożliwe. Mój mąż jest tylko na weekend. Wiem, kiedy musiało dojść do zapłodnienia. Tym bardziej że testy owu były pozytywne. W każdym razie na razie cieszę się z kropki - a raczej kropek 😁😁😁 bo pęcherzyki są dwa! Oby się wszystko udało i się utrzymały. Byłabym przeszczesliwa z bliźniąt! Tak zapisał "ciąża mnoga, dwuowodniowa, dwukosmowkowa" 🙂
Ale super ;) Mega się cieszę z Tobą ;*

Wiecie co, dzis zaczełam 5 tydzien od OM i jutro ta wizyta. W głowie mam krecka i boje sie jednak isc na ta wizyte ze zobacze tylko mala kuleczke jeszcze bez serca i to mnie dobije całkiem to czekanie na serce. Ale z drugiej strony nie chce tez isć na wizyte dopiero 7 tygodniu. eh przepraszam za marudzenie.
Dopiero? To raczej norma. Ja pierwsza swoją miałam 6+2

O ja ale cudownie!

Ja tez na wizycie 5+5 nie widziałam serca widziałam dopiero zarodek. Według om miałam wtedy 6+0, wiec tak jak @Paulusman napisala bardzo możliwe, ze będzie za wcześnie na serduszko.
to chyba bywa różnie, bo ja wg usg byłam na etapie 5+6 a już biło serduszko. Choć nie z byle powodu lekarze zalecają pierwsze usg dopiero na etapie minimum 6+0.

reklama
Do góry