mylenne
Fanka BB :)
Ooo ekstra, to będziemy razem wizytować!ja też się wstrzymam z datami do poniedziałku, bo też mam wtedy drugie usg![]()
O której masz USG?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo ekstra, to będziemy razem wizytować!ja też się wstrzymam z datami do poniedziałku, bo też mam wtedy drugie usg![]()
termin z OM 30.08, z usg jeszcze nie mamWłaściwie to chciałabym zrobić 2 listy albo 2 rzeczy uwzględnić na jednej.
1. Termin porodu z USG
2. USG I trymestru
Jeszcze nie wiem, czy wrzucę jako edycję opisu wątku, czy w tabelce z Excela/Worda i wrzucę jako zdjęcie. Bardziej mi się podoba ta druga opcja. Prześpię się z tym. Chętnie posłucham sugestii. Aleee możecie w odpowiedzi na ten komentarz pisać te dwa powyższe terminy. Hmm?![]()
Wcześniej źle zaznaczyłam i usunęłam zdjęcie. Czerwone zaznaczenie to miejsce wkłucia a niebieskie to brak czucia.Bardziej Współczuję, a jednocześnie to dość ciekawe.Wygląda to na nerw łokciowy. A pomiędzy tymi dwoma punktami masz normalne czucie po zewnętrznej stronie?
ja mam 30.08Swoją drogą chyba póki co ja mam najpóźniejszy termin bo 29.08,![]()
Wcześniej źle zaznaczyłam i usunęłam zdjęcie. Czerwone zaznaczenie to miejsce wkłucia a niebieskie to brak czucia.
o 16:15 więc się znowu muszę wyrwać ciut wcześniej z pracyOoo ekstra, to będziemy razem wizytować!
O której masz USG?
Zmieniłabym lekarza, jeżeli Ci nie odpowiadaHej, ale natrzaskałyscieod wczoraj nadrabiam, połowy już nie pamiętam, nie odniosę się, ale wiernie jestem
My mieliśmy mieć imprezę u przyjaciół, mamy taką paczkę i co roku u kogoś innego, no i organizatorka się wzięła rozchorowała, to szybki spontan u nas dla nas i innych przyjaciółdzieci połowa, bo córki jadą na imprezę do koleżanki i tak oto.
Wczoraj zrelaksowałam się na masazyku, trochę się odstresowałam.
Nie wiem co podać do tabelki, bo u mojego gin wizyta jest co miesiąc i zawsze jest usg a czy prenatalne, jeśli uzna, że to akurat dziś dobrze zrobić to robitermin z usg 23.08 (10 dni po OM)
Mnie nurtuje czy byście poszły na moim miejscu na umówione usg do tego lekarza co byłam w medicover i takie smutne wieści przekazał, które okazały się nieprawdziwe póki co... Iść bo mam termin wysnaczony i coś zobaczę, czy odpuścić bo znowu może być stres, albo i nie
Chyba wstanę już![]()
No dokładnie, ja mam ciagle takie same myśli. Ale ile człowiek tak pociągnie? To ciagle sprawdzanie piersi, majtek. W psychozę się wpędzimy
Jestem stara d00pa - 1991![]()