Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym z bliźniakami na łeb dostałaZnam niejedne bliźniaki łatwiejsze w obsłudze niż moja jedna córkamy z mężem już kiedyś się śmialiśmy, że kolejne mogą być bliźniaki
Byle nie takie hajnidy jak ona to damy radę
![]()
Ja dopiero trochę odetchnęłam jak skończyła rok i zaczęła chodzić, bo wózek to najgorszy wróg (do teraz) i przez pierwszy rok ledwo z domu wychodziłamMnie pierwszy rok tak przemielił, że ciężko mi było uwierzyć, że faktycznie istnieją niemowlaki łatwe w obsłudze![]()
No moja przyjaciółka ma takiego złotego niemowlaka, który śpi w łóżeczku albo bawi się na macieJa dopiero trochę odetchnęłam jak skończyła rok i zaczęła chodzić, bo wózek to najgorszy wróg (do teraz) i przez pierwszy rok ledwo z domu wychodziłamale wśród znajomych i rodziny trafił nam się najtrudniejszy przypadek, więc nie zawsze jest tak źle
![]()
To u nas wózek najlepszy przyjaciel. 10 min i śpi. Nam się znów trafił najspokojniejszy przypadek. Aż się boję teraz jak z drugim, bo mówią że to na zmianęJa dopiero trochę odetchnęłam jak skończyła rok i zaczęła chodzić, bo wózek to najgorszy wróg (do teraz) i przez pierwszy rok ledwo z domu wychodziłamale wśród znajomych i rodziny trafił nam się najtrudniejszy przypadek, więc nie zawsze jest tak źle
![]()
Kiedy to się zmieniło? Coś zaczęło docierać do tego mózgu?Ja bym z bliźniakami na łeb dostałaMoja mała też była hajnidką, ciągle tylko tulić, brać na ręce i być przy niej. Teraz to zupełnie inne dziecko
Wczoraj dostała laptopa dla dzieci na gwiazdkę (tak, mamy "święta" dużo wcześniej niż normalnie bo ich nie obchodzimy, więc po prostu dzieciaki dostają prezenty i tyle
No i otworzyła tego laptopa, ponaciskała kilka literek i stwierdziła, że ona jutro nie idzie do przedszkola tylko do pracy, bo ma już komputer
![]()