Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Beta 3600to zakładam, że pęcherzyk żółtkowy jutro zobaczę
![]()
Apka wylicza na 5+4 dzisiajA ktory to tydzien teraz ?![]()
Moja siostra ma teraz 4 miesięcznego syna aniołka i staram się nie porównywać naszego macierzyństwa, bo jest tak kompletnie inne, że się trochę przykro robi czasemNo moja przyjaciółka ma takiego złotego niemowlaka, który śpi w łóżeczku albo bawi się na macieśmieje się, że to że nie byłyśmy w ciąży w jednym czasie nas uratowało, bo chyba bym sie zaryczała widząc to i porównując
A dla mnie teraz to jest życie, córka ponad 2 latka, ładnie sie rozgadała, noce przesypia![]()
ZazdroszczęTo u nas wózek najlepszy przyjaciel. 10 min i śpi. Nam się znów trafił najspokojniejszy przypadek. Aż się boję teraz jak z drugim, bo mówią że to na zmianę![]()
Moja siostra ma teraz 4 miesięcznego syna aniołka i staram się nie porównywać naszego macierzyństwa, bo jest tak kompletnie inne, że się trochę przykro robi czasemAle wiem z drugiej strony, że takie moje problemy to żadne problemy. Drugiego hajnida też weźmiemy na klatę
Byle by wszytko było ok
ZazdroszczęWłaśnie to różnie bywa chyba z tym drugim - ja się łudzę, że teraz trafi się łatwiejsze w obsłudze, ale może być różnie
![]()
A i udało mi się zapisać na NFZ na wizytę na 3.01 - powinno byc 7+0. Narazie prywatny jeszcze mi nie opisał, mam nadzieję, że niedługo da znać, bo jeśli wszystko będzie ok () to chce poprowadzić właśnie u dwóch równocześnie
![]()
i jak wizyta?Siemka ma drugie wyniki bety i proga
09.12.23 -
beta 837,14
Prog 15,50
Wyniki z dziś
Beta 1836,19
Prog 12,70
Martwi mnie ten progesteron dziś na 17 lecę do lekarza zobaczę co on powie.
Ja nie czułam nic do 5+6. Od 6+0 znienacka dostałam w twarz nudnościamiTak chyba najlepiej, zawsze jakieś badania podstawowe da się ogarnąć na NFZ i głowa spokojna, bo prywatnie lepszy sprzęt do badania.
A powiedz mi, z racji że jesteśmy na podobnym etapie- odczuwasz już jakieś oznaki wczesnej ciąży? Bo ja zaczynam schizować, że wcale senna nie jestem, prawie nic się nie zmieniło poza bólem głowy i delikatną wrażliwością piersi
Wiem, że jest jeszcze bardzo wcześnie i dużo rzeczy pojawia się później, ale żeby tak prawie nic?
Jutro może wreszcie uda mi się betę zrobić![]()
Nie, kompletnie brak objawów. Piersi mam tak mięciutkie, że gdyby nie test to bym się spodziewała, że pojutrze dostanę okres. Wiadomo trochę to wchodzi na banię, zwłaszcza po ostatnim poronieniu - ale pewnie po pierwsze na objawy trochę za wcześnie a po drugie to trzeba się cieszyć, że nic nie boli i nie dolegaTak chyba najlepiej, zawsze jakieś badania podstawowe da się ogarnąć na NFZ i głowa spokojna, bo prywatnie lepszy sprzęt do badania.
A powiedz mi, z racji że jesteśmy na podobnym etapie- odczuwasz już jakieś oznaki wczesnej ciąży? Bo ja zaczynam schizować, że wcale senna nie jestem, prawie nic się nie zmieniło poza bólem głowy i delikatną wrażliwością piersi
Wiem, że jest jeszcze bardzo wcześnie i dużo rzeczy pojawia się później, ale żeby tak prawie nic?
Jutro może wreszcie uda mi się betę zrobić![]()