jagna_jadzia
Fanka BB :)
Ja właśnie dziś byłam na pobraniuDziewczyny a kiedy robicie tą całą listę badań z 1 trym (hiv, toxo, rozyczka itp.)? Bo to jakoś przed prenatalnymi chyba trzeba a na niektóre się parę dni czeka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja właśnie dziś byłam na pobraniuDziewczyny a kiedy robicie tą całą listę badań z 1 trym (hiv, toxo, rozyczka itp.)? Bo to jakoś przed prenatalnymi chyba trzeba a na niektóre się parę dni czeka.
To do 10tc książkowo trzeba zrobić, ja mam dostać skierowanie na kolejnej wizycieDziewczyny a kiedy robicie tą całą listę badań z 1 trym (hiv, toxo, rozyczka itp.)? Bo to jakoś przed prenatalnymi chyba trzeba a na niektóre się parę dni czeka.
Ja już mam zrobione wszystkieDziewczyny a kiedy robicie tą całą listę badań z 1 trym (hiv, toxo, rozyczka itp.)? Bo to jakoś przed prenatalnymi chyba trzeba a na niektóre się parę dni czeka.
przykro mi... mam nadzieje, że się trzymasz...Cześć dziewczyny , niestety wypisuje się z 5.08 .. ciąża pozamaciczna![]()
Przykro mi kochana...Cześć dziewczyny , niestety wypisuje się z 5.08 .. ciąża pozamaciczna![]()
Jejku jak to wyszło?Leżę właśnie w szpitalu po drugiej dawce metotreksatu, jutro wyniki strasznie się boje![]()
W tamtym tygodniu silny ból lewego jajnika i plamienie 5+3 . Nadmiar złego przy samym jajniku ,jutro badania i beta jak nie spada to usunięcie jajowoduJejku jak to wyszło?trzymaj się
![]()