Patka2207
Fanka BB :)
dokładnie żadna nie powinna przechodzić przez toDaj sobie czas żeby to poukładać w głowie i zregenerować siły. Nikt nie powinien przez to przechodzić. Trzymam kciuki, żeby się obyło bez operacji. Przytulam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładnie żadna nie powinna przechodzić przez toDaj sobie czas żeby to poukładać w głowie i zregenerować siły. Nikt nie powinien przez to przechodzić. Trzymam kciuki, żeby się obyło bez operacji. Przytulam![]()
Dziękuję , jak tylko dowiem się jutro że beta spada to jakieś światełkoto pół roku wbrew pozorom moze być potrzebne... żeby się nie zafiksować...
Odpoczniesz, zregenerujesz się fizycznie i psychicznie też dasz sobie trochę czasu...
Będzie dobrze...
Nie fiksuj się też na tych 6 miesiącach. Jak wszystko idzie dobrze to lekarze zwykle po 3 cyklach dają zielone światło.Dziękuję , jak tylko dowiem się jutro że beta spada to jakieś światełko![]()
Raczej nie bo jestem po dwóch dawkach metotreksatu a to silny lek i lepiej nie ryzykować . Ale badania i tak będę robićNie fiksuj się też na tych 6 miesiącach. Jak wszystko idzie dobrze to lekarze zwykle po 3 cyklach dają zielone światło.
Trzymam kciuki za zdrowe zamknięcie tematu i szybki powrót do formy.
Ja od acardu w poprzedniej ciąży miałam krwiaka. Żywa krew w 6tc@Wiola.G1234 zapytam tutaj. I wszystkie z Was, które biorą Acard + neoparin. Ja cały czas biorę acard razem z neoparinem o jednej godzinie wieczorem. Myślicie, że to może wywoływać moje krwawienia? Teraz planuję przestawić Acard na rano i heparynę na wieczór.
nie koniecznie od acardu w tych tygodniach krwiaki lubią powstawać ja w 5+6 dostałam krwotoku ze skrzepami i myślałam że po wszystkim a okazało się że krwiak pękł. Nie brałam wtedy jeszcze lekówJa od acardu w poprzedniej ciąży miałam krwiaka. Żywa krew w 6tc
ja bym brała osobno te leki@Wiola.G1234 zapytam tutaj. I wszystkie z Was, które biorą Acard + neoparin. Ja cały czas biorę acard razem z neoparinem o jednej godzinie wieczorem. Myślicie, że to może wywoływać moje krwawienia? Teraz planuję przestawić Acard na rano i heparynę na wieczór.
zarówno hematolog jak gin ostrzegali, że przy acardzie mogą być plamienia, do tego częstsze i silniejsze... acard przede wszystkim utrudnia krzepnięcie, więc krew się leje.@Wiola.G1234 zapytam tutaj. I wszystkie z Was, które biorą Acard + neoparin. Ja cały czas biorę acard razem z neoparinem o jednej godzinie wieczorem. Myślicie, że to może wywoływać moje krwawienia? Teraz planuję przestawić Acard na rano i heparynę na wieczór.