Veraverrto
Fanka BB :)
Moje mdlosci jeszcze nie wrocily. Daje im czas do jutra i mnie to nie obchodzi!dziś rano przeszedł mi ból piersi - moja jedyna dolegliwośc - i też już byłam w panice ... ale już bolą na nowo....![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moje mdlosci jeszcze nie wrocily. Daje im czas do jutra i mnie to nie obchodzi!dziś rano przeszedł mi ból piersi - moja jedyna dolegliwośc - i też już byłam w panice ... ale już bolą na nowo....![]()
trzymaj się @Kitsune i dawaj znać, w miarę możliwości, czy się trochę poprawiło. Mam nadzieję, że jak się obudzisz to już będzie lepiejJezuuu... Ale się fatalnie czujęCały dzień mi słabo, no ale zwaliłam to na ciążę. A wieczorem tak mnie siekło, że szok
Serducho zaczęło mi kołatać, mierze ciśnienie a tak 136/80 (jestem niskociśnieniowcem, moje ciśnienie oscyluje zazwyczaj koło 110-115/70). Teraz już jest ciut lepiej, już spadło do 125/77 ale nadal serducho wali. Co gorsza mąż jutro jedzie do biura więc zostanę w domu sama, a myśl o tym oczywiście wzmaga dodatkowo złe samopoczucie...
![]()
oo mi teżCzy Wam też jest cały czas zimno?? Mam w domu 23 stopnie a chodze w skarpetkach, bluzie i leżę pod kocem. Sutrki z zimna mi tak sterczą i bolą, że masakra. W pierwszej ciąży nic nie miałam z objawów, piersi zero nabrzmienia czy wzmożonego czucia a teraz....
Mi slabo dzisiaj. Rece sie trzesa. Wlasnie moja pierwsze hospitalizacja w ciazy dotyczyla cisnienia. Slabo sie czulam, zmierzylam, wydawalo mi sie wysokie. Im wiecej razy mierzylam, tym wyzsze bylo cisnienie. Pojechalam i zostawili mnie na obserwacji. Przynosili leki, bralam grzecznie. Myslalam sobie „Kuzwa, ale zajebisty lek”. Co w wypisie? MagnezJezuuu... Ale się fatalnie czujęCały dzień mi słabo, no ale zwaliłam to na ciążę. A wieczorem tak mnie siekło, że szok
Serducho zaczęło mi kołatać, mierze ciśnienie a tak 136/80 (jestem niskociśnieniowcem, moje ciśnienie oscyluje zazwyczaj koło 110-115/70). Teraz już jest ciut lepiej, już spadło do 125/77 ale nadal serducho wali. Co gorsza mąż jutro jedzie do biura więc zostanę w domu sama, a myśl o tym oczywiście wzmaga dodatkowo złe samopoczucie...
![]()
Najważniejsze, że zadziałałoMi slabo dzisiaj. Rece sie trzesa. Wlasnie moja pierwsze hospitalizacja w ciazy dotyczyla cisnienia. Slabo sie czulam, zmierzylam, wydawalo mi sie wysokie. Im wiecej razy mierzylam, tym wyzsze bylo cisnienie. Pojechalam i zostawili mnie na obserwacji. Przynosili leki, bralam grzecznie. Myslalam sobie „Kuzwa, ale zajebisty lek”. Co w wypisie? MagnezAle zadzialal!
ten magnez to chyba dają każdemu, jako placebo... jak pojechałam z niewydolnością oddechową to też dali mi kroplówkę z magnezu, zrobili badania, lezałam z 6 godzin patrząc w sufit i skupiając się na oddychaniu... babka przychodzi i mówi o wygląda Pani lepiej, więc kroplowka pomogłaMi slabo dzisiaj. Rece sie trzesa. Wlasnie moja pierwsze hospitalizacja w ciazy dotyczyla cisnienia. Slabo sie czulam, zmierzylam, wydawalo mi sie wysokie. Im wiecej razy mierzylam, tym wyzsze bylo cisnienie. Pojechalam i zostawili mnie na obserwacji. Przynosili leki, bralam grzecznie. Myslalam sobie „Kuzwa, ale zajebisty lek”. Co w wypisie? MagnezAle zadzialal!
Dobrze, że obyło się bez zabiegu. Odpoczywaj i widzimy się za parę miesięcyDziewczyny beta bardzo dużo spadła wychodzę do domu dziś![]()