Animmka
Fanka BB :)
Idę jutro jeszcze gadać tylko najgorsze że oni cwanili się umowami zlecenie na tydzień, aż uda się zrobic umowe o praceKurestvo... szkoda, że tak to rozwiązałaś. Nie było opcji l4 do końca grudnia albo do czasu aż dadzą umowę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Idę jutro jeszcze gadać tylko najgorsze że oni cwanili się umowami zlecenie na tydzień, aż uda się zrobic umowe o praceKurestvo... szkoda, że tak to rozwiązałaś. Nie było opcji l4 do końca grudnia albo do czasu aż dadzą umowę?
Ja biorę raz, na noc. Trochę brudzi, taki zmaz mam zwykle rano. Ja akurat nie używam wkładek bo wolę "wentylować ", w poprzedniej ciąży miałam często infekcje. Jak ci to przeszkadza to można wkładkę.Zrobiłam betę i proga w tym tygodniu (prog 19.4, beta 224 i 505 po 48h). Mogłoby być więcej jak na 4+3 i 4+5, ale przyrost prawidłowy. Dzisiaj test na covid negatywny, więc poleciałam na kontrolę do gina, bo ten śluz dalej tak 1-2 razy dziennie podbarwiony na różowo na papierze toaletowym. Na usg ciąży jeszcze nie widać, ale to się spodziewałam, za to wyszła mi pierwszy raz w życiu torbiel na jajniku 30x35Dostałam luteinę 2x dziennie i teraz pytanie do dziewczyny, które to biorą: bierzecie tak idealnie co 12h lub o stałej godzinie jak raz dziennie czy tak np. ogólnie wieczorem jak Wam wyjdzie? Pytanie bonusowe: czy to brudzi? Trzeba jakieś wkładki czy się wchłania i nic nie wycieka?
Ja biorę o 9 rano i 21 (czaaasem zdarzy mi się kilkanaście minut różnicy). Generalnie tak - lubi wypływać i brudzićZrobiłam betę i proga w tym tygodniu (prog 19.4, beta 224 i 505 po 48h). Mogłoby być więcej jak na 4+3 i 4+5, ale przyrost prawidłowy. Dzisiaj test na covid negatywny, więc poleciałam na kontrolę do gina, bo ten śluz dalej tak 1-2 razy dziennie podbarwiony na różowo na papierze toaletowym. Na usg ciąży jeszcze nie widać, ale to się spodziewałam, za to wyszła mi pierwszy raz w życiu torbiel na jajniku 30x35Dostałam luteinę 2x dziennie i teraz pytanie do dziewczyny, które to biorą: bierzecie tak idealnie co 12h lub o stałej godzinie jak raz dziennie czy tak np. ogólnie wieczorem jak Wam wyjdzie? Pytanie bonusowe: czy to brudzi? Trzeba jakieś wkładki czy się wchłania i nic nie wycieka?
Ja brałam w poprzedniej ciąży mniej więcej co 12h ale tak bez spiny.Zrobiłam betę i proga w tym tygodniu (prog 19.4, beta 224 i 505 po 48h). Mogłoby być więcej jak na 4+3 i 4+5, ale przyrost prawidłowy. Dzisiaj test na covid negatywny, więc poleciałam na kontrolę do gina, bo ten śluz dalej tak 1-2 razy dziennie podbarwiony na różowo na papierze toaletowym. Na usg ciąży jeszcze nie widać, ale to się spodziewałam, za to wyszła mi pierwszy raz w życiu torbiel na jajniku 30x35Dostałam luteinę 2x dziennie i teraz pytanie do dziewczyny, które to biorą: bierzecie tak idealnie co 12h lub o stałej godzinie jak raz dziennie czy tak np. ogólnie wieczorem jak Wam wyjdzie? Pytanie bonusowe: czy to brudzi? Trzeba jakieś wkładki czy się wchłania i nic nie wycieka?
Na razie nie, czekam na ogttA mierzysz sobie już cukier po posiłkach ?
Dzień dobryDzień dobryjak się macie? Już 11 a tu taka cisza, śpicie?
![]()
a kiedy następne USG masz planowane? Trzymam kciuki żeby beta poszybowała w góręDzień dobryNie ma spania, ja już od 6:30 na nogach, mała zawieziona do przedszkola i krew upuszczona do wszelkich możliwych badań
Zrobiłam przy okazji betę. Tak się boję, że wynik znowu będzie niższy albo taki sam
Nie mogłam wysiedzieć czekając na wyniki, więc ogarnęłam już dwa prania i obiad, a teraz czas na odpoczynek bo zaraz znowu się będę zastanawiać dlaczego znowu plamię
![]()
Ja dzisiaj też poszłam na pobranie - musiałam wstać o 5.50, żeby zdążyć przed wyjsciem męża do pracyDzień dobryjak się macie? Już 11 a tu taka cisza, śpicie?
![]()