Charmander
Fanka BB :)
Hej
u mnie dzisiaj też chaos od rana, przygotowania na spotkanie ze znajomymi. Co jakiś czas tylko chwila przerwy, żeby dać plecom odpocząć 
Miłego weekendu!
Miłego weekendu!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakie teraz postępowanie? Kiedy następna wizyta?Hej. Kolejna wizyta za mną - pojechałam, żeby wyjaśnić te plamienia/krwawienia. Generalnie luteina z acardem i neoparinem może wywoływać krwawienia i z tym nic nie zrobimy. Ale jedna rzecz mnie niepokoi - pęcherzyk jest zbyt mały :/ Zarodek ma 1,14cm i pęcherzyk jest niewiele większy...Nie wiem jakie ma dokładnie wymiary, ale na zdjęciu wygląda tak jakby był z milimetr może dwa tylko większy. Mamy więc szanse na powodzenie 50/50
Nawet nie skomentuje jaki ja mam syf. Zabawki wszędzie. Ale mam albo znowu zapalenie zatok albo covida (czekam na testy). Chcę mi się spać ale córka uważa że sen jest dla słabych. Chcę mi się wymiotować i mam migrenę.Hejka,
Ja dziś mam taki dzień że nie mam mocy na nic, salon wygląda jakby wybuchła bomba ale to znaczy że młody się dobrze bawi
Zrobiłam zupę i to chyba byłoby na tyle jeśli chodzi o dzisiejszy dzień. Dokucza mi podbrzusze dość mocno, więc będę odpoczywać![]()
To widocznie dzisiaj „taki mamy klimat”. Mnie dziwnie boli glowa wiec wzielam paracetamol, wczoraj przed snem mialam jakies dziwnie cierpniecie dloniNawet nie skomentuje jaki ja mam syf. Zabawki wszędzie. Ale mam albo znowu zapalenie zatok albo covida (czekam na testy). Chcę mi się spać ale córka uważa że sen jest dla słabych. Chcę mi się wymiotować i mam migrenę.
Dzisiaj mam dzień marudzenia
Ale to lekarz tak powiedzial?Hej. Kolejna wizyta za mną - pojechałam, żeby wyjaśnić te plamienia/krwawienia. Generalnie luteina z acardem i neoparinem może wywoływać krwawienia i z tym nic nie zrobimy. Ale jedna rzecz mnie niepokoi - pęcherzyk jest zbyt mały :/ Zarodek ma 1,14cm i pęcherzyk jest niewiele większy...Nie wiem jakie ma dokładnie wymiary, ale na zdjęciu wygląda tak jakby był z milimetr może dwa tylko większy. Mamy więc szanse na powodzenie 50/50
Następna wizyta 30 grudnia u niego. Ale 21 idę na NFZ i na pewno dostanę skierowanie na USG. Mam brać leki tak jak brałam i czekamy...Jakie teraz postępowanie? Kiedy następna wizyta?
TakAle to lekarz tak powiedzial?
Ja też nie zrobiłam dziś nic oprócz śniadania. Teraz mąż wziął młodego na zakupy, a ja planuję sprzątaćNawet nie skomentuje jaki ja mam syf. Zabawki wszędzie. Ale mam albo znowu zapalenie zatok albo covida (czekam na testy). Chcę mi się spać ale córka uważa że sen jest dla słabych. Chcę mi się wymiotować i mam migrenę.
Dzisiaj mam dzień marudzenia
Mnie bolał brzuch na początku, teraz rzadko. Ale wydaje mi się że to normalne. Bierzesz magnez? Jak się zmęczę i boli mnie brzuch to łykam magnez, biorę ciepły prysznic i przechodziU nas dzisiaj sprzątanie w końcu, bo przez ten covid ponad 2 tygodnie nie sprzątane. Choinka też stanęła w salonie nareszcieZauważyłam, że jak się zmęczę fizycznie to zaczyna mnie pobolewać podbrzusze. Zastanawiam się czy to mięśniaki (mam 3 małe, takie <2cm) czy ciąża daje o sobie ogólnie znać, ale to chyba trochę wcześnie. Któraś z Was też tak ma?