Nelka85
Fanka BB :)
Ja zawsze chciałam tą samą płeć. Mój wolałby parkę. Zobaczymy.Mało męskich ładnych, ale udało się dojść do czegoś ;D żeńskich podoba mi się z 15, ale znając geny mojego męża to będzie drugi synwięc nawet nie marzę o córce
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zawsze chciałam tą samą płeć. Mój wolałby parkę. Zobaczymy.Mało męskich ładnych, ale udało się dojść do czegoś ;D żeńskich podoba mi się z 15, ale znając geny mojego męża to będzie drugi synwięc nawet nie marzę o córce
![]()
Ja betę zrobię dwa razy. W pierwszej ciąży nie robiłam wcale i powiedzieliśmy jak na USG zobaczyliśmy serduszko. Teraz moja mama dowie się w święta albo sylwestraHej dziewczyny tak się zastanawiam ile razy robiłyście sobie betę, bo ja tylko 2 razy i zastanawiam się czy mam iść jeszcze raz teraz w tym tygodniu. A druga rzecz w święta mamy zamiar z mężem poinformować rodzinę o tym, że jestem w ciąży. Na USG byłam 11.12 i zastanawiam się czy nie iść jeszcze raz teraz w tyg przez tuzdrowie. Co prawda na wizycie lekarz powiedział, że wszystko jest w porządku że pęcherzyk 7.39 mm. Ale nie wiem co robić następna wizytę mam 04.01.24. Nie wiem co robić![]()
Ja 2x robilam. Jedyne co to myślę nad usg wcześniejszym nic w kliniceHej dziewczyny tak się zastanawiam ile razy robiłyście sobie betę, bo ja tylko 2 razy i zastanawiam się czy mam iść jeszcze raz teraz w tym tygodniu. A druga rzecz w święta mamy zamiar z mężem poinformować rodzinę o tym, że jestem w ciąży. Na USG byłam 11.12 i zastanawiam się czy nie iść jeszcze raz teraz w tyg przez tuzdrowie. Co prawda na wizycie lekarz powiedział, że wszystko jest w porządku że pęcherzyk 7.39 mm. Ale nie wiem co robić następna wizytę mam 04.01.24. Nie wiem co robić![]()
ja miałam już lata temu wybrane imiona dla dzieciKurcze... Jakoś tak weszło mi to w głowę, że nic z tego nie będzie, że na szybko wymyśliliśmy z mężem imiona dla dziecka żeby już mieć gotowe po badaniu płci
I takie pytanie mi przyszło do głowy. Macie już wybrane imiona? Ja przy synu długo kłóciłam się z partnerem, nie mogliśmy się zgodzić bo jak jedno któremuś pasowało to drugiemu nieWięc padło na chyba najbardziej neutralne - Bartek. Natomiast przy córce już od pozytywnego testu wiadomo było, że będzie córka - Rozalia
Jedna z moich poronionych córek dostała imię która wymyśliła moja córka - Zosia, a druga takie, które podobało mi się od zawsze -Jagoda
A jak z tym u Was?
ja juz 3 razy robiłam i planuje zrobić jeszcze 2 - uspokaja mnie to, a do tego mam pod blokiem punkt pobrań i badania za darmo (z pakietu z roboty) także jedynie żyła cierpiHej dziewczyny tak się zastanawiam ile razy robiłyście sobie betę, bo ja tylko 2 razy i zastanawiam się czy mam iść jeszcze raz teraz w tym tygodniu. A druga rzecz w święta mamy zamiar z mężem poinformować rodzinę o tym, że jestem w ciąży. Na USG byłam 11.12 i zastanawiam się czy nie iść jeszcze raz teraz w tyg przez tuzdrowie. Co prawda na wizycie lekarz powiedział, że wszystko jest w porządku że pęcherzyk 7.39 mm. Ale nie wiem co robić następna wizytę mam 04.01.24. Nie wiem co robić![]()
mój problem w tym, że kompletnie nie podobają mi się te powszechne imiona - pewnie przez to, że zawsze byłam jedną z 40 Kasiek w szkoleKurcze... Jakoś tak weszło mi to w głowę, że nic z tego nie będzie, że na szybko wymyśliliśmy z mężem imiona dla dziecka żeby już mieć gotowe po badaniu płci
I takie pytanie mi przyszło do głowy. Macie już wybrane imiona? Ja przy synu długo kłóciłam się z partnerem, nie mogliśmy się zgodzić bo jak jedno któremuś pasowało to drugiemu nieWięc padło na chyba najbardziej neutralne - Bartek. Natomiast przy córce już od pozytywnego testu wiadomo było, że będzie córka - Rozalia
Jedna z moich poronionych córek dostała imię która wymyśliła moja córka - Zosia, a druga takie, które podobało mi się od zawsze -Jagoda
A jak z tym u Was?
Malina i Stefcia pięknie. Wanda, Helena, Celina, Jagoda, tyle pięknych imion dziewczyńskich.mój problem w tym, że kompletnie nie podobają mi się te powszechne imiona - pewnie przez to, że zawsze byłam jedną z 40 Kasiek w szkole![]()
Dla chłopca mamy Krzesimir Lew, a dziewczynka Malina lub Stefania.
Ja 6+0 liczę jako tydzień 6ty i moja gin teżJa właśnie też z pakietu ubezpieczenia chce zrobić bo za darmo i może mi się uda jeszcze w tygodniu na USG umówić tak dla świętego spokoju bo już powinno być serduszko widoczne. Pierwszy dzień miesiączki był 04.11 to już dziś rozpoczął się 7 tydzień jeżeli dobrze liczę. Trochę się gubię w tym liczeniu bo niby 7 tydzień. Ale jest jako 6+0?