jagna_jadzia
Fanka BB :)
Sushi mi wchodzi jak niewiele rzeczy w tej ciąży. Pieczona ryba lub wege i nie ma się co martwić
mam sprawdzone sushi po którym nigdy mi nic nie było
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wybierz rybę pieczoną. Nie rezygnuj z takich przyjemnościJa mam wizytę 28.12 to też się wypytam o te wszystkie herbatki, ryby itp. Najgorsze, że obok mnie otwierają nowe suszi i smuteczek że nie będę mogła pójść.
Ja progesteron doustny, ale z tego co wiem to mam stosować gdzieś do konca 1 trym. Potem już łożysko radzi sobie hormonalnie. Chyba że wystąpią potem inne problemy z szyjką czy coś. Ale wstępnie to 1 trym.A jeszcze mam pytanie do dziewczyn które stosują luteine. Jak długo się ja stosuje ? Cała ciążę?
Oooo jesteś w sierpniowych?.gratulacje! Trzymam kciuki oby wszystko się teraz udałoJa widzę sama po sobie, że mam trochę luźniejsze podejście w tej ciąży niż w pierwszej, którą straciłam. Dmuchałam na nią a i tak się nie udało, więc teraz mam trochę chłodniejsze myślenie.
Wtedy zrezygnowałam z robienia paznokci hybrydowych, teraz nie zamierzam
Uważam na to co jem i piję, tak samo z lekami, nie dźwigam ciężkich rzeczy, dużo wypoczywam i tyle. Oby tym razem się udało![]()
Hejo!Oooo jesteś w sierpniowych?.gratulacje! Trzymam kciuki oby wszystko się teraz udałopozdrowienia od marcowek!
![]()
Dziękuję! Ja życzę żeby w ciągu następnych kilku dni jak najmniej nam doskwierały nudnościDziewczyny,
Jako, że jutro pewnie zabiegany czas dla wszystkich to już dzisiaj chciałam życzyć Wam wspaniałych Świąt, dużo zdrowia i spokoju, żebyśmy w tym samym gronie (albo jeszcze większym) dotrwały do sierpnia, spełnienia marzeń i uśmiechu na codzień.
Zrelaksujcie się w najbliższych dniach!
Zobacz załącznik 1597473