Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym poszła na betę.Znajomy już wyjechał. No nic do 3go dam radę. Zobaczymy co będzie. Korci mnie żeby iść na betę ale wtedy to już zeświruje
Hej ☺ gratuluję udanej wizytyCześć, również chciałabym dołączyć. Byłam dziś na wizycie 7+3, póki co wszystko dobrze, choć ciężko jeszcze w to uwierzyć i zacząć się cieszyć.
Cześć, chciałabym dołączyć. Termin wstępnie wychodzi na 15.08. Jutro mam pierwszą wizytę 7+1 i mam nadzieję, że wszystko będzie widać. Wtedy w końcu będę się cieszyć i uwierzę, że to prawda![]()
Na kiedy termin wpisać?Cześć, również chciałabym dołączyć. Byłam dziś na wizycie 7+3, póki co wszystko dobrze, choć ciężko jeszcze w to uwierzyć i zacząć się cieszyć.
Hej, kiedy termin wstępnie?Robiłam dzisiaj bete i jest 1118, jestem 4+6. Ide do gina 09.01 zeby juz bylo widać coś konkretnego.. mam nadzieję.
Robiłam dzisiaj bete i jest 1118, jestem 4+6. Ide do gina 09.01 zeby juz bylo widać coś konkretnego.. mam nadzie
Z moich obliczeń 30.08Hej, kiedy termin wstępnie?
super, gratulujęHej dziewczyny, szybka aktualizacja po wizycie. Mamy człowieka całe 1.5 cm z serduszkiem wygląda na 7 tydzień. Termin na 12.08 proszę o wpisanie.
Następna wizyta będzie już w Szwecji bez USG same badania. USG pewnie następne na koniec stycznia przy prenatalnych. Wyniki mam lepsze niż kiedykolwiek mam odstawić metformine brać tylko leki na tarczycę.![]()