Magda_13
Fanka BB :)
Xonvea stosuję i pomaga mi do południa, wieczorem nic nie działa. Ale nie wiem jak źle byłoby bez leku… Moja ginekolog błogosławi ten pomysł i sama zaleca. Bezpieczne dla kobiet w ciąży (kategoria A).
To jest na receptę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Xonvea stosuję i pomaga mi do południa, wieczorem nic nie działa. Ale nie wiem jak źle byłoby bez leku… Moja ginekolog błogosławi ten pomysł i sama zaleca. Bezpieczne dla kobiet w ciąży (kategoria A).
O nie... czekam z niecierpliwością!odwołali miiiiiiale znalazłam gdzieś indziej, jutro na 9:30
![]()
ja też, jak zadzwonili odwołać to aż się rozpłakałamO nie... czekam z niecierpliwością!
Kiedy kolejna wizyta? Co mówił lekarz?My po wizycie 6+4 i brak widocznego zarodka i już się schizuje.
Widoczny tylko pęcherzyk 0,77 cm
Tak, na receptę. Nie wiem dlaczego ginekolodzy tego nie proponująTo jest na receptę?
co na to lekarz? A wiesz dokładnie kiedy miałaś owulację? Może ciąża młodsza?My po wizycie 6+4 i brak widocznego zarodka i już się schizuje.
Widoczny tylko pęcherzyk 0,77 cm
Ja mam na kwaśne tylko… na pewno będzie drugi chłopakA czy Wy też tyle żrecie? Mam takie ciągoty do słodyczy, że to jest masakra. A na myśl o lodach aż się trzęsę
I czy macie już zachcianki jedzeniowe? Bo ja mam straszne, może nie jest to ogórek kiszony z dżemem, ale jeżeli pomyślę o bułce z masłem i serem, to muszę ją mieć natychmiast i smakuje wtedy jakby była ze złota
Aż sobie na dzisiaj i później od środy zamówiłam dietę pudelkową, żeby trochę zacząć ogarniać żywienie, a nie tylko cały dzień zagryzać lody żelkami i czekoladą oraz bułką z seremi chyba kupię sobie jakieś ćwiczenia dla ciężarnych, bo to się wszystko źle skończy
![]()
Ja jakoś od słodyczy stronie. Raczej jem normalnie ale mam parę rzeczy które mi nie smakująJa mam na kwaśne tylko… na pewno będzie drugi chłopakmoja teściowa mówiła że na słodkie ją ciągnęło jak byla w ciąży z córką
Edit. Oczywiście wiem że to zabobony![]()
Na odbijanie się mi pomagało rennie lub gavisconNo właśnie po jedzeniu też już mam mdłości. Wstałam głodna z mdłościami, zjadłam śniadanie i dalej mnie mdli. Wcześniej ta metoda działała, ale już niestety koniec. Zobaczę co będzie dalej, ale będę musiała coś wymyśleć, bo po nowym roku wracam do pracy i nie może mi się ciągle odbijać obrzydliwie i jeszcze z tym ciągłym ślinotokiem![]()
Hehehe. Mi po amniopunkcję ciotki mówiły że będzie chłopak a lekarze się mylą bo jem kwaśne i nie cgce słodkiegoJa mam na kwaśne tylko… na pewno będzie drugi chłopakmoja teściowa mówiła że na słodkie ją ciągnęło jak byla w ciąży z córką
Edit. Oczywiście wiem że to zabobony![]()