Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam.ogromną nadzieje, że jednak będzie dobrze... chcesz bete jeszcze sprawdzać czy czekasz do wizyty? ciężko cokolwiek mądrego Ci powiedzieć w takiej sytuacji, żadna z nas nie jest ginekologiem a nawet gdyby to zycie pisze takie scenariusze... że nigdy nic niewiadomociąża naturalna , nie wspomagam sie progesteronem a tydzień wychodzi 6+4
Jestem umówiona w pt za tydzień 5.01. i wtedy się okaże co tam się dzieje...
Wydaje mi się że powtórze ale niewiem kiedy jutro ?mam.ogromną nadzieje, że jednak będzie dobrze... chcesz bete jeszcze sprawdzać czy czekasz do wizyty? ciężko cokolwiek mądrego Ci powiedzieć w takiej sytuacji, żadna z nas nie jest ginekologiem a nawet gdyby to zycie pisze takie scenariusze... że nigdy nic niewiadomobardzo bardzo chce by nam wszystkim się udało...
![]()
jeśli zrobisz dziś to nie zrobisz kolejnej po 48h bo w poniedziałek wszystko zamknięte. Może wtorek i czwartek przed wizytą akurat? Tylko musisz się psychicznie przygotować na wszystko i to na pewno będzie stresujące czeka na wyniki I pytanie co jesli nie będą dobre przyrosty jak teraz...Wydaje mi się że powtórze ale niewiem kiedy jutro ?
to zależy, co byś chciała osiągnąć - jeżeli sprawdzić czy w ogóle rośnie, to możesz dzisiaj, ale najlepiej by było po 48h, czyli jutro, choć domyślam się, że to niemożliwe. Może we wtorek i czwartek?Wydaje mi się że powtórze ale niewiem kiedy jutro ?
Bo ludzie nie myślą i mają gdzieś innych...Właśnie siedzę pod gabinetem i kuźwa aż się przesiadłam 2 gabinety dalej. Facet przyszedł z żoną/partnerką i tak kaszle, że zaraz płuca wypluje ;/ oczywiście bez maseczki, ledwo usta zasłania.
Ludzie są okropnymi egoistamiWłaśnie siedzę pod gabinetem i kuźwa aż się przesiadłam 2 gabinety dalej. Facet przyszedł z żoną/partnerką i tak kaszle, że zaraz płuca wypluje ;/ oczywiście bez maseczki, ledwo usta zasłania.
też mnie to wkurza, że kaszlą i nie założą maseczki nawet... ja zakładam ostatnio maseczki w poczekalniach...Właśnie siedzę pod gabinetem i kuźwa aż się przesiadłam 2 gabinety dalej. Facet przyszedł z żoną/partnerką i tak kaszle, że zaraz płuca wypluje ;/ oczywiście bez maseczki, ledwo usta zasłania.