• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Mi też brzuchol wywaliło. Ale to też po pierwszej ciąży jeszcze pozostałości wagi... teraz po porodzie biore się za siebie na luzie :)
Ja po pierwszej ciąży szybko straciłam ale nawet nie myślałam o jedzeniu bo ciągle z małą u lekarzy. Byłam na diecie eliminacyjnej. Jak tylko się odstawiła od piersi to wiechaly nocne czekolady i to codziennie. Mam problemy metaboliczne więc chwila moment i 10kg do przodu.
Że względu na i tak odstający brzuch u mnie będzie widać późno ciążę 🫣

Właśnie zaobserwowałam bardzo niewielkie ale jednak delikatne brudzenie 😱😣😣😣 jest bardzo subtelne i widoczne tylko na papierze ale jestem przerażona i osiwieję do jutrzejszej wizyty😓
Spokojnie, może też zrobił Ci się krwiaczek jakiś. Połóż się do łóżka i leż. Mi lekarz kazał jedną tabletkę więcej duphastonu zacząć brać (łącznie 4). Leżałam, tylko do łazienki wstawałam i już po kłopocie. Chociaż nadal dużo leże.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry