Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje
mam nadzieję bo jestem przerazona wizją covid, przechodziłam go 2x i tak strasznie mnie przeczołgało za każdym razem... po 2 tygodnie wyjęte z życia. Myślałam, że umre... Oby to nie było to@kejti36 może to przez zgagę gardło teraz dokucza![]()
co za psychopatka... trzymaj się i pamiętaj, że żadna praca nie jest warta naszego zdrowiaByłam w pracy dosłownie pół godziny. Poszłam przekazać szefowej, że jestem w ciąży i w czwartek będę chciała wyjsc w trakcie pracy do lekarza. Jej reakcja przeszła moje oczekiwania. Ubrałam się ze łzami w oczach i wyszłam, informując ją, że od dzisiaj będę na l4... Aż się tuliłam z kiblem w domu ze stresuwizyty zaplanowane mam dwie w czwartek, mam nadzieję że ta na NFZ wystawi mi wsteczne zwolnienie
a jak nie to tą drugą wizytę mam prywatnie
nie pomyślałam.o tym... bo też zgage miewam ostatnio, a takich objawów jak ból nie.@kejti36 może to przez zgagę gardło teraz dokucza![]()
Jeszcze tydzień temu mnie bolało typowo okresowo. To chyba normalne, bo potem miałam wizytę i było ok.Hej macie bóle trochę jak na okres ? Czuję taki dyskomfort i się stresuje tym ….
zleci do jutra i na pewno będzie dobrze! który to tydz? sorry ale ciężko nas wszystkie spamiętać co która kiedy i na jakim jest etapieZ trudem nadrobilam
Pisałyście o smakach i przesądzie z płcią. W pierwszej ciąży miałam smak tylko na slodkie i urodził się chlopakw tej ciąży słodycze jem sporadycznie - zobaczymy
chętnie poznam statystkę sierpniówek
Mdłości mam ostatnio paskudne, szczególnie wieczorem. Zaczyna mnie mdlic późnym popołudniem, a wieczorem jestem bliska wymiotom... ale z tymi objawami to też różnie, raz są raz ich nie ma.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytyja idę jutro i tak bardzo się już denerwuję, że nie mogę przestać o tym myśleć
można zwariować
![]()
Gratulacje
trzeba było zapytać ile na Twojej pracy zarobiła skoro wie ile wydała na Ciebie. Co to za teksty do pracownika... co za psychopatka. Powinna dostać pozew o mobbingŻe co ja sobie wyobrażam. Że z premedytacją czekałam na dłuższą umowę żeby zajść w ciążę. Że co ze mnie za pracownik, ciągle mnie nie ma w pracy (w ciągu roku byłam dwa razy na tygodniowym urlopie i raz tydzień na l4, bo mnie tak rozłożyło,ze ledwo żyłam i miałam antybiotyk). Ze ona tyle w ZUSie już na mnie wydała, a ja sobie w ciążę zachodzę. Potem to się chyba wyłączyłam, bo tak mi sie wszystko zaczęło trząść, ze myślałam że rzygne na nią...
Czasem mam, ale dużo mniej niż w 1 ciąży. Może dlatego że regularnie biorę tabletkę magne b6 forteHej macie bóle trochę jak na okres ? Czuję taki dyskomfort i się stresuje tym ….