reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
wszystko to indywidualna sprawa :) dużo zależy też od sprzętu. U mnie było widać 5+5 nieśmiałe bicie. Mysle, że można złapać zarodek bez serduszka, to nie dzieje się wszystko na raz. Co się dzieje, coś Cię niepokoi?

Nie, chciałam tylko dopytac Was, bo macie starsze ciąże o kilkanaście dni i tym samym jesteście już na etapie serduszek ❤️ a ja wizytę mam w przyszły piątek. To będzie 6+1/6+2, więc się zastanawiam czy będzie szansa na potwierdzenie już, że jest zarodek.

Nie, chciałam tylko dopytac Was, bo macie starsze ciąże o kilkanaście dni i tym samym jesteście już na etapie serduszek ❤️ a ja wizytę mam w przyszły piątek. To będzie 6+1/6+2, więc się zastanawiam czy będzie szansa na potwierdzenie już, że jest zarodek.
Córka w 5+2 lub 5+3 miała uwidoczniome bicie serca. Teraz w 6+0 nie było widać zarodka. To było na innym sprzęcie. Więc różnie bywa

U mnie przy cp było tak że w macicy zrobił się pseudo pęcherzyk ale istnieją też ciąże heterotropowe że jedna jest w macicy a druga w jajowodzie ..mam nadzieję że u ciebie będzie wsyztsko dobrze

Ja właśnie też tego nie rozumiem. Po tym jak przez brzuch zobaczyła ładny pęcherzyk w macicy, to już nie wróciła tematem do tego czegoś z jajowodu. A ja jakbym dostała zaćmienia mózgowego po tak sprzecznych informacjach, że też nie zapytalam... I tak oczywiście, ja tej prywatnej lekarce opowiem cała tą sytuację i powiem żeby sprawdziła te jajowody też.
Czekamy aż coś napiszesz po tej drugiej wizycie.
Mocno trzymamy kciuki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry