Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja to coś na tym.usg zaczęłam widzieć dopiero koło 8 tygodniaI nie wiem czy tylko ja to widzę, ale chyba zarys głowy i tułowia?![]()
Poniżej będzie post związany z poronieniem, wrażliwe osoby proszę o nieczytanie!Co później z tym pustym jajem ? Jak to wyglądało u Ciebie ??
To u mnie rodzina i bliscy znajomi wiedzą, powiedzieliśmy przy okazji świąt/nowego roku, ale oni i tak na odległość wszyscy. Ale w pracy nie wiedzą, też się pod swetrami chowamChociaż czytałam wczoraj, że w 10 tyg. ciąży macica ma już rozmiar dużego grejpfruta/małego melona i u niektórych (szczególnie w kolejnej ciąży), może być już widać. Ratuję się szerokimi swetrami, bo do badań genetycznych nikomu nie mówimy o ciąży.
To ja nie wiem czy już nie widzę czy wyobraźnia mi działaja to coś na tym.usg zaczęłam widzieć dopiero koło 8 tygodnia
mega sie cieszędoskonale pamiętam te pierwsze wizyty i stres jak u Ciebie... okropne emocje... później jest odrobinkę łatwiej
![]()
No właśnie nie wiem, gin był zaskoczony, ale i tak dla spokoju hahahmam nadzieje, ze jednak się wyśpisz, a jutro wszystko będzie dobrze!
mega się cieszę, że takie wiesci
jak robimy pappe prywatnie trzeba mieć usg na te badania?
tak bym chciała byś jutro usłyszała dobre informacjei że takie przeczytam.jak wstanę
![]()
jezu mamy to samo, ja w poprzedniej same złe informacje i teraz tak trudno było mi myslec pozytywnie...To ja nie wiem czy już nie widzę czy wyobraźnia mi działa![]()
Stres straszny, w poprzedniej ciąży nie dotrwałam do wizyt, gdzie było dobrze, więc ciężko mi to sobie wyobrazić![]()
Ciąża po stracie jest bardzo trudna. Wczoraj w nocy przed wizytą śniło mi się, że poroniłam, więc szłam tam przerażona :/jezu mamy to samo, ja w poprzedniej same złe informacje i teraz tak trudno było mi myslec pozytywnie...