Bolilol
Fanka BB :)
obawiam się, że roboczych, zawsze czas oczekiwania na wszystkie wyniki podają w roboczych, dziady10 dni. I nie moge rozwikłac czy roboczych czy kalendarzowych. Moim zdaniem kalendarzowych (pobozne zyczenie)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
obawiam się, że roboczych, zawsze czas oczekiwania na wszystkie wyniki podają w roboczych, dziady10 dni. I nie moge rozwikłac czy roboczych czy kalendarzowych. Moim zdaniem kalendarzowych (pobozne zyczenie)
trzymam z całych sił!Ja właśnie po pobraniu krwi do Nifty. Trzymajcie kciuki, żeby to była zdrowa dziewczynka![]()
Taki ze mnie geniusz, ze dopiero teraz wpadlam na pomysl, zeby sprawdzic czy maja cos na ten temat na stronie kliniki, gdzie bede robicobawiam się, że roboczych, zawsze czas oczekiwania na wszystkie wyniki podają w roboczych, dziady![]()
Tzn jesli mowa krwi do testu podwojnego to mi mowili, ze najlepiej w terminie zblizonym do usg. Ja mam 22.01.Ja się umówiłam na prenatalne na 31.01. Nie mam robić z krwi wcześniej, krew mi pobiorą przy okazji USG. Trochę się zdziwiłam, wydawało mi się, że na USG już powinno się przyjść z wynikami
Ale w sumie i tak będę już po nifty, to już po nifty będę wiedziała na czym stoję![]()
oooo, no to super, to może za tydzień już będziesz miećTaki ze mnie geniusz, ze dopiero teraz wpadlam na pomysl, zeby sprawdzic czy maja cos na ten temat na stronie kliniki, gdzie bede robic![]()
Wczoraj praktycznie cały dzień miałam ostre mdłości. Miałam ochotę na pizzę, więc zamówiłam, zjadłam i było lepiej. O 19 jadłam ostatni raz, bo dziś na 7:30 mam badanie krwi.
Od wieczora nie mam mdłości, mam jakieś dziwne lęki, że coś jest nie tak![]()
Na wizycie byłam przecież w piątek i było wszystko dobrze, więc nie wiem czy odzywają się we mnie jakieś paranoje czy co.
Nie chce wyjść na jakąś histeryczkę i nie chce od razu pisać do mojej gin, bo jeszcze pomyśli, że wariatka![]()
Miałyście taką „dłuższą” przerwę w jakiś objawach ciążowych, które zazwyczaj Wam dokuczają?
Będą fajne do czasu jak za rok zaczną wypadać po porodzieJa wolę bez. Objawy mogą być a może coś się dziać. Ja czekam na połowę ciąży bo włosy będą fajne i nie będą wypadały![]()
Mnie detektor zdecydowanie uspokajał, dla mnie był to bardzo udany zakupteż tak odpowiadam
Ja pójdę w sobotę, mam nadzieję, że dotrzymam.
Chociaż generalnie to już odliczam do momentu, gdy będzie już można używać domowego detektora tętnamam wrażenie, że moje życie zyska nową jakość
![]()
Ja miałam łożysko na przedniej ścianie i te kopniaki to takie bardzo delikatne były aż do końca ciąży.Niestety nie pocieszę, ale najlepsza nowa jakość jest jak już bobas poza brzuchem i możesz sprawdzać na bieżąco czy oddycha
Na detektorze jak miałam gorsze dni to co parę godzin sprawdzałam. Jak się trafi mało ruchliwe dziecko, to niestety jest to ciężki temat. Liczę na kopacza tym razem.
Mi lekarz mówi ze 10 dni roboczych - niestety10 dni. I nie moge rozwikłac czy roboczych czy kalendarzowych. Moim zdaniem kalendarzowych (pobozne zyczenie)
oooo, no to super, to może za tydzień już będziesz mieć![]()