ejżja89
Fanka BB :)
Moja dopiero w kwietniu będzie miała 2 lata, ale nad wyraz dużo ogarnia i mówi więcej niz niektóre duzo starsze dzieciPytanie do mam, które już mają starsze dzieci: kiedy planujecie im powiedzieć o nowym rodzeństwie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja dopiero w kwietniu będzie miała 2 lata, ale nad wyraz dużo ogarnia i mówi więcej niz niektóre duzo starsze dzieciPytanie do mam, które już mają starsze dzieci: kiedy planujecie im powiedzieć o nowym rodzeństwie?
Spoko, z tego co kojarzę to ja po 5 dniach robiczych miałam wyniki 2 lata temu.nie dziwię się... Ja bym się najchętniej zahibernowala na te dwa tygodnie do wyniku nifty
Szkoda, że w ciąży nie można sobie machnąć jakiś dobrych leków na uspokojenie![]()
Mi dzisiaj pielęgniarka też powiedziała, że zazwyczaj jest szybciej niż 10 dni.Spoko, z tego co kojarzę to ja po 5 dniach robiczych miałam wyniki 2 lata temu.
Ja też mam tak jak Ty- leżę i zdycham. Wczoraj zrobiłam obiad, szczyt moich możliwości, chociaż zapach przyprawy do kurczakaDzień dobry,
Dzisiaj rano nawet znośnie, doczlapałam się do biura, nawet zjadłam śniadanie i wypiłam kawę i mdłości dopiero po dwóch godzinach weszłyobym przeżyła ten dzień
nie mogę się doczekać końca pierwszego trymestru, żeby zacząć żyć znowu, bo teraz cały weekend to zmarnowany. Szkoda mi czasu, który mogę spędzić z moim synem, póki jest jedynakiem
Pytanie do mam, które już mają starsze dzieci: kiedy planujecie im powiedzieć o nowym rodzeństwie?
Ja jeszcze się zastanawiam, czy nie wykopać syna do dziadków na termin około porodowy, ale on jest ze mną bardzo zżyty, nigdy nie spędził nocy beze mnieJa też mam tak jak Ty- leżę i zdycham. Wczoraj zrobiłam obiad, szczyt moich możliwości, chociaż zapach przyprawy do kurczakaprawie spowodował rzyg. Ale jak już było ugotowane to spoko. Też mam syna, niecałe 3 lata. Coś tam przebąkujemy o dzidzi, ale on jest na tyle mały jeszcze że to dla niego trochę abstrakcja. Na pewno dzidzia mu przyniesie jakiś maly zestaw Lego jak się urodzi
i paczkę żelek
Dziewczęta wy tak rozmawiacie o badaniach, a ja w sumie też za tydzień mam 1 prenatalne. Może dowiem się już kto mieszka w brzuchuw 1 ciąży już było widać że chłopczyk
moja mama mówi że czuje że będzie dziewczynka, bo się gorzej czuję, a mi się wydaje, że w pierwszej czułam się tak samo, tylko popołudniu mogłam zbijać bąki, a nie ścigać 3 latka przed doprowadzeniem mieszkania do ruiny
![]()
Ja właśnie teraz chce być chojraczką i jakoś chodzę, ale łatwo nie jest. Ciekawa jestem czy w 2 gim trym razem z nudnościami przejdzie ta patologiczna sennośćJa jeszcze się zastanawiam, czy nie wykopać syna do dziadków na termin około porodowy, ale on jest ze mną bardzo zżyty, nigdy nie spędził nocy beze mnieboję się, że takie wysłanie na wakacje spowoduje tylko, że poczuje się bardziej odrzucony.
I też ostatnio wspominałam pierwszą ciążę, co akurat w pierwszym trymestrze pracowałam zdalnie i tylko machałam myszką co jakiś czas, żeby być zieloną i szłam spać na kanapęa teraz już nie ma tak dobrze, dobrze że dzisiaj wrócił do przedszkola po przerwie
![]()
Trzymamy! Ja się cały czas zastanawiam, który nipt wybraćNa pobranie do nifty jadę o 15 (przez heparyne muszę mieć później pobranie) I też trzymajcie kciuki za zdrowego chłopca
ach i mi babka z infolinii mówiła, że pracują w weekendy i dni podają nie robocze, a ogólnie..