Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj w drodze do kliniki zezarlam twistera z KFC. Godzine pozniej, na powrocie maz musial podjechac drugi raz. Tak. To samo KFCBoże laski czy tylko ja tak gównianie jem?
Fryty i Burger z kurczakiem z burgerowni![]()
HahaaWczoraj w drodze do kliniki zezarlam twistera z KFC. Godzine pozniej, na powrocie maz musial podjechac drugi raz. Tak. To samo KFC![]()
Zobaczymy. Teraz trochę się cykam bo mam malucha i skacze mi po brzuchu. Po amnio będzie to zakazane. Więc termin musi być z mężem dogadany żeby urlop wziął a i mój dr teraz mi nie zrobi.ale teraz robisz wcześniej amnio? To może już wcześniej zejdzie z Ciebie ten stres![]()
Geny od strony męża. On ma tylko powiększona miedniczki ale jego brat ma usunięta nerkęA po porodach w ciagu nocy będą tutaj takie same rozmowy jak za dnia
Ja odetchnę po połówkowych. Po pierwszych u nas było wszystko ok, po połówkowych została wykryta wada
Ja miałam tak samo. Tylko u nas żadnej wady genetycznej nie wykryto
Mój syn też ma wodonercze obustronne. Czym u Was było spowodowane?
Też pierwsze rodziłam w wieku 37u mnie to będzie 1 dziecko w wieku 37 lat(jedna ciąża poroniona rok temu)
To mu powiedz, ze jedna z forum wczoraj, czyli ja tak sie chciala zdrowo odzywiac ze az dostalaHahaa
Ja walczyłam ze sobą, żeby nie zamówić maczkawięc udało mi się niby wybrać „mniejsze zło”, bo jest z dobrej burgerowni
Masakra nie mam na nic ochoty, a jak już mam to właśnie na coś takiego…
Mąż już mi zaczyna kazania prawić![]()
NieBoże laski czy tylko ja tak gównianie jem?![]()
Fryty i Burger z kurczakiem z burgerowni![]()
To ja w poprzedniej miałam cukrzycę ciążową. Po pomidorach cukier z kosmosu a po fastfood spoko. Tłuste zbija cukierTo mu powiedz, ze jedna z forum wczoraj, czyli ja tak sie chciala zdrowo odzywiac ze az dostalapo gruszkach. Musze mowic jaka sieka dzisiaj w glowie czy Bejbiczka sie trzyma po tym tsunami? Po frytkach nic mi nie jest. Wnioski sa proste
![]()
A to moze dlatego w pierwszej nie mialam bo dieta niewiele lepszaTo ja w poprzedniej miałam cukrzycę ciążową. Po pomidorach cukier z kosmosu a po fastfood spoko. Tłuste zbija cukier![]()