17 stycznia kończę 37 latCzy jest tu taki dinozaur jak ja? Jak widać po nicku mam 37 lat,ale czuję się wciąż bardzo młodo![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
17 stycznia kończę 37 latCzy jest tu taki dinozaur jak ja? Jak widać po nicku mam 37 lat,ale czuję się wciąż bardzo młodo![]()
Widzę, że nie tylko ja mam takie myśli przed każdą wizyta11:00![]()
Mam nadzieję, że serce bije
o, to widzę, że jesteś ode mnie starsza o 2 lata i to tak co do dnia17 stycznia kończę 37 lat![]()
musi byc dobrze11:00![]()
Mam nadzieję, że serce bije
nie jesteście głupie... ja teraz 11+ i codziennie KAŻDE siku boje sie, że zobaczę krew na papierze... odkąd jestem w ciąży patrzę za każdym razem...Widzę, że nie tylko ja mam takie myśli przed każdą wizytagłupie jesteśmy obie
trzymam mocno kciuki i czekam na wieści
ta sama data?o, to widzę, że jesteś ode mnie starsza o 2 lata i to tak co do dnia![]()
Daj spokój…Widzę, że nie tylko ja mam takie myśli przed każdą wizytagłupie jesteśmy obie
dokładnie to samo robię. To już siedzi w głowie chyba.nie jesteście głupie... ja teraz 11+ i codziennie KAŻDE siku boje sie, że zobaczę krew na papierze... odkąd jestem w ciąży patrzę za każdym razem...
ja jestem taka sama głupia jak i WyWidzę, że nie tylko ja mam takie myśli przed każdą wizytagłupie jesteśmy obie
Fajnie by było z wątkiem prywatnym, bo jednak wrzucamy było nie było swoje własne badania i dużo prywatnych informacji. Jakby ktoś się bardzo postarał to by wystalkowalzbierzemy listę chętnych i aktywnych osób, zgłosimy je administratorce forum i utworzy dla nas nowy "dział" sierpniowych mam 2024, do którego będą miały dostęp tylko zgłoszone osoby![]()