babielato_
Fanka BB :)
W Szwecji ciężka sprawa. Szefowa mi pomaga obniża obowiązki daje do pomocy kogoś. Może uda się ze względu na kręgosłup okaże się w poniedziałekO matko kochana uważaj na siebiemasz w planach niedługo l4?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W Szwecji ciężka sprawa. Szefowa mi pomaga obniża obowiązki daje do pomocy kogoś. Może uda się ze względu na kręgosłup okaże się w poniedziałekO matko kochana uważaj na siebiemasz w planach niedługo l4?
Absolutny priorytet to żeby zdrowe dzieciątko było. Mąż marzy o synku, a ja przeczuwam 3 córkęMamy identyczne podejście. Chciałabym parkę, ale absolutnie najważniejsze jest, żeby dziecko było zdrowemąż chciałby mieć drugiego syna, ale nawet jeśli będzie dziewczynka to przepadnie
jestem bardzo ciekawa, co siedzi w naszych brzuszkach
![]()
Moj niby tez, ale ja tam wole trzymac reke na pulsie. Juz pisalam, ze malego ruchow praktycznie w ogole nie czulam wiec detektor to bylo dla mnie wybawienie.Mój dr jest przeciwnikiem detektorówbo jak nie znajdziesz a czasami zwieje to możesz wpaść w panikę. Ja używałam i będę używać ale nie codziennie. Kontrolnie. I tak jak leżałam na patologii to ja szybciej znajdowałam małą niż położne
To ze zdrowiem to prawda. Bardzo ważne to jest. A co do córy to mój ostatnio odleciał. Wyciągamy małą z wanny i mówię do niej "przytul się do tatusia" na co ona złapała go za koszulkę, pokiwała głową na tak, przytuliła się i powiedziała bardzo wyraźnie z naciskiem na ś "tatusia". No tatuśkowi to oczy się świeciły pół nocy. Dzisiaj kończy 16 miesięcy.
Mój dr jest przeciwnikiem detektorówbo jak nie znajdziesz a czasami zwieje to możesz wpaść w panikę. Ja używałam i będę używać ale nie codziennie. Kontrolnie. I tak jak leżałam na patologii to ja szybciej znajdowałam małą niż położne
To ze zdrowiem to prawda. Bardzo ważne to jest. A co do córy to mój ostatnio odleciał. Wyciągamy małą z wanny i mówię do niej "przytul się do tatusia" na co ona złapała go za koszulkę, pokiwała głową na tak, przytuliła się i powiedziała bardzo wyraźnie z naciskiem na ś "tatusia". No tatuśkowi to oczy się świeciły pół nocy. Dzisiaj kończy 16 miesięcy.
Absolutny priorytet to żeby zdrowe dzieciątko było. Mąż marzy o synku, a ja przeczuwam 3 córkę![]()
Ja kompletnie nie pamiętam kiedy zaczęłam używaćWidze, ze chyba jest wiecej detektorow niz jak bylam na pierwszej grupie. Ogolnie wtedy to chyba nawet byly jakies podsmiechujki, ze pff a po co to, a na co to komu. Od ktorego tygodnia chcecie podsluchiwac maluchy? Wiem, ze podaja ze od 16. no ale nie oszukujmy sieMusze popatrzec w moje Archiwum X, czyli zapiski kiedy pojawia sie temat detektora.
Nie musialam dlugo szukac. Mam zanotowane „D+” juz 5 styczniaa 23.12 mialam prenatalne wiec bylam jakos chyba 14+
Moja dopiero w kwietniu 2 lata, ale nadaje jak katarynkaJak słodkomój syn w październiku skończył 2 lata więc jest troszkę starszy, ale czasami tak nas potrafi zaskoczyć że jestem wzruszona jeszcze przez kilka dni
![]()
Ja mam dwie córki . Będą miały 13 i 8 lat jak sie bejbik urodzi więc myślę że mi będą pomagały bynajmniej na początku bo będzie to dla nich taka żywa lalka![]()