Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie też mi się tak wydaje że coś by było widać wcześniej. Myślę, że po prostu wszystko przestaje się rozwijać i nie ma co do tego dopisywać ideologii@Kitsune trzymam kciuki, chociaż te wyniko są dziwne i niepokojące
Czy ten drugi ewentualny pęcherzyk nie byłby widoczny już wcześniej? Z tego cp kojarzę to miałaś 2 usg...
jak masz możliwość to idź jutroTak, więc wynik pewnie w poniedziałek będzie. Chociaż kusi mnie jak cholera żeby zrobić jutro
Niby mam, tylko nie wiem czy jest sens. Zawsze badałam betę co 48h, więc jak zbadam po 24 to ten wynik w ogóle coś mi powie? Chyba tylko tyle czy się ruszył w górę czy w dółjak masz możliwość to idź jutro
beta powyżej 1000 rośnie wolniej ważne aby rosła w tym przypadku, ale to moje zdanieNiby mam, tylko nie wiem czy jest sens. Zawsze badałam betę co 48h, więc jak zbadam po 24 to ten wynik w ogóle coś mi powie? Chyba tylko tyle czy się ruszył w górę czy w dół![]()
Ale z 3400 na 3600 to bardzo słaby przyrost, prawie wcale. Zwalnia, oczywiście ale nie aż tak.beta powyżej 1000 rośnie wolniej ważne aby rosła w tym przypadku, ale to moje zdanie
tak wiem ale chodzi mi o porównanie z dzisiaj na jutro .Ale z 3400 na 3600 to bardzo słaby przyrost, prawie wcale. Zwalnia, oczywiście ale nie aż tak.
Biorąc pod uwagę, że to 3400 to jest spadek, to ja naprawdę nie mam na co liczyćAle z 3400 na 3600 to bardzo słaby przyrost, prawie wcale. Zwalnia, oczywiście ale nie aż tak.