Patrycjaa001
Aktywna w BB
mam dokładnie to samo!!!ostatnio też mam podobnie, rano nawet sporo energii mam. Delikatnie mnie mdli przed śniadaniem, ale potem odpuszcza i zaczyna łapać po 16, zjem, trochę puści, a na wieczór już nic nie pomaga.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam dokładnie to samo!!!ostatnio też mam podobnie, rano nawet sporo energii mam. Delikatnie mnie mdli przed śniadaniem, ale potem odpuszcza i zaczyna łapać po 16, zjem, trochę puści, a na wieczór już nic nie pomaga.
Superaśnie,że masz już to za sobą i spokój duchaJa już jestem po 1 badaniu prenatalnymdzidziuś zdrowy
wyszło 12+3, także termin na lipiec, ale zostaje już z wami
fasolka ma już 6 cm! Pobranie do nifty poszło dzisiaj, w przyszłym tyg powinny być wyniki i płeć dzidzi
![]()
ja będę miała pobranie krwi jeden dzień przed usg ale jeszcze nie wiem, kiedy dokładnie gdyż nie ma wciąż grafiku interesującego mnie lekarza na lutyA która z Mamuś ma prenatalne,przed którymi kilka dni wcześniej test Pappa z krwi? Ja mam 25.01 krew i 29.01 USG Zaczynam się stresować...
Też planuję pójść 25.01 na pappe z krwi i 29.01 prenatalne mamA która z Mamuś ma prenatalne,przed którymi kilka dni wcześniej test Pappa z krwi? Ja mam 25.01 krew i 29.01 USG Zaczynam się stresować...
No patrz!jeszcze się spotkamyTeż planuję pójść 25.01 na pappe z krwi i 29.01 prenatalne mam![]()
U mnie było to narzucone,tzn termin pobrania,że jak USG 29.01 to na krew 25.01 ale co.ciekawe...bo byłam wcześniej zapisana na prenatalne w innym szpitalu - w poradni genetycznej w Bydgoszczy i tam nie było mowy o krwi...dziwne.. widać co region to jakieś inne procedury czy jak?Ale dużo z Nas ma 29.01 prenatalne, Ja równiezja nie wiem waśnie czy lepiej zrobić pobranie krwi w ten są dzień czy w piątek
pewnie tak i na pewno też zależy od szybkości z jaką laboratorium przekazuje wynikiU mnie było to narzucone,tzn termin pobrania,że jak USG 29.01 to na krew 25.01 ale co.ciekawe...bo byłam wcześniej zapisana na prenatalne w innym szpitalu - w poradni genetycznej w Bydgoszczy i tam nie było mowy o krwi...dziwne.. widać co region to jakieś inne procedury czy jak?