Patrycjaa001
Aktywna w BB
mam dokładnie to samo!!!ostatnio też mam podobnie, rano nawet sporo energii mam. Delikatnie mnie mdli przed śniadaniem, ale potem odpuszcza i zaczyna łapać po 16, zjem, trochę puści, a na wieczór już nic nie pomaga.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam dokładnie to samo!!!ostatnio też mam podobnie, rano nawet sporo energii mam. Delikatnie mnie mdli przed śniadaniem, ale potem odpuszcza i zaczyna łapać po 16, zjem, trochę puści, a na wieczór już nic nie pomaga.
Superaśnie,że masz już to za sobą i spokój duchaJa już jestem po 1 badaniu prenatalnymdzidziuś zdrowy
wyszło 12+3, także termin na lipiec, ale zostaje już z wami
fasolka ma już 6 cm! Pobranie do nifty poszło dzisiaj, w przyszłym tyg powinny być wyniki i płeć dzidzi
![]()
ja będę miała pobranie krwi jeden dzień przed usg ale jeszcze nie wiem, kiedy dokładnie gdyż nie ma wciąż grafiku interesującego mnie lekarza na lutyA która z Mamuś ma prenatalne,przed którymi kilka dni wcześniej test Pappa z krwi? Ja mam 25.01 krew i 29.01 USG Zaczynam się stresować...
Też planuję pójść 25.01 na pappe z krwi i 29.01 prenatalne mamA która z Mamuś ma prenatalne,przed którymi kilka dni wcześniej test Pappa z krwi? Ja mam 25.01 krew i 29.01 USG Zaczynam się stresować...
No patrz!jeszcze się spotkamyTeż planuję pójść 25.01 na pappe z krwi i 29.01 prenatalne mam![]()
U mnie było to narzucone,tzn termin pobrania,że jak USG 29.01 to na krew 25.01 ale co.ciekawe...bo byłam wcześniej zapisana na prenatalne w innym szpitalu - w poradni genetycznej w Bydgoszczy i tam nie było mowy o krwi...dziwne.. widać co region to jakieś inne procedury czy jak?Ale dużo z Nas ma 29.01 prenatalne, Ja równiezja nie wiem waśnie czy lepiej zrobić pobranie krwi w ten są dzień czy w piątek
pewnie tak i na pewno też zależy od szybkości z jaką laboratorium przekazuje wynikiU mnie było to narzucone,tzn termin pobrania,że jak USG 29.01 to na krew 25.01 ale co.ciekawe...bo byłam wcześniej zapisana na prenatalne w innym szpitalu - w poradni genetycznej w Bydgoszczy i tam nie było mowy o krwi...dziwne.. widać co region to jakieś inne procedury czy jak?