missalith
Fanka BB :)
Super! A kiedy kolejną wizytę masz ?Jest okej, serce mocno bije. Widziała w środku jakieś brązowe, dostałam luteinę.
Dziś jestem 8+2, ciąża z USG 7+6.
Niby jestem spokojniejsza, ale czuję jakiś stres![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super! A kiedy kolejną wizytę masz ?Jest okej, serce mocno bije. Widziała w środku jakieś brązowe, dostałam luteinę.
Dziś jestem 8+2, ciąża z USG 7+6.
Niby jestem spokojniejsza, ale czuję jakiś stres![]()
To zazdroszczę że u Was po roku jest lepiej, mój niecały rok miał jak zaczal chodzić żeby na spokojnie się przyzwyczaił itp.. i nie wiem czy wlasnie nie za szybko zaczal byc narazony na taka ilosc wirusow itp..Nie wiem czy to ma znaczenie kiedy. Ja dałam na dwa lata i przechorował rok, w tym roku jest już lepiej. Koleżanka dała dopiero do przedszkola w tym roku 3 latkę i ciągle chora. Ten pierwszy rok po prostu jest często najgorszya z drugiej strony inna koleżanka na roczek dała, a dziecko prawie w ogóle nie choruje. Nie przewidzisz
![]()
Miałam zaplanowaną na piątekSuper! A kiedy kolejną wizytę masz ?
Moja chodzi teraz drugi rok i jest zdecydowanie gorzej niż w tamtym roku.Nie wiem czy to ma znaczenie kiedy. Ja dałam na dwa lata i przechorował rok, w tym roku jest już lepiej. Koleżanka dała dopiero do przedszkola w tym roku 3 latkę i ciągle chora. Ten pierwszy rok po prostu jest często najgorszya z drugiej strony inna koleżanka na roczek dała, a dziecko prawie w ogóle nie choruje. Nie przewidzisz
![]()
Ja biorę luteine od 6 tyg dopochwowoMiałam zaplanowaną na piątekale mam być z nią w kontakcie i zobaczymy czy nie przełożymy na następny tydzień jeśli nic się nie wydarzy.
Któraś z Was bierze luteinę?
Mam nadzieję.. trochę mam wyrzuty że nie jem mięsa prawie w ogóle ale z drugiej strony położna mówi żebym nie wciskała na siłę jedzenia jeśli nie mam ochoty i mi źle pachnie to po co.. ale mam takie poczucie że dziecko potrzebuje tego
Miałam zaplanowaną na piątekale mam być z nią w kontakcie i zobaczymy czy nie przełożymy na następny tydzień jeśli nic się nie wydarzy.
Ja biore dowcipnie od pozytywnego testu.Miałam zaplanowaną na piątekale mam być z nią w kontakcie i zobaczymy czy nie przełożymy na następny tydzień jeśli nic się nie wydarzy.
Nie używaj aplikatora bo się możesz podrażnić. Ja osobiście luteiny nie lubiłam w poprzedniej ciąży. Wieczorem wydłubywałam resztki bo inaczej miałam grzybka.Miałam zaplanowaną na piątekale mam być z nią w kontakcie i zobaczymy czy nie przełożymy na następny tydzień jeśli nic się nie wydarzy.