Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na szczęście nie, przynajmniej na razie. Radzi sobie gripexem i tantum verdeO nie... mocno go poskładało?
Ja w pierwszej ciąży przechodziłam. Pomimo, że rok wcześniej też miałam. Wszystko było ok i na nic nie miało wpływu. Obyś się nie zaraziła ale nawet gdyby to też na luzie. Jedynie co mocno przeszkadza to bardzo uboga lista leków, które można brać.Na szczęście nie, przynajmniej na razie. Radzi sobie gripexem i tantum verde
dziękujęJa w pierwszej ciąży przechodziłam. Pomimo, że rok wcześniej też miałam. Wszystko było ok i na nic nie miało wpływu. Obyś się nie zaraziła ale nawet gdyby to też na luzie. Jedynie co mocno przeszkadza to bardzo uboga lista leków, które można brać.
Dziękuję że pytaszdziękuję
A jak Ty się czujesz? Jak oczka?
Jakie ma objawy? My całą rodziną jakiś syf- zatoki plus duszący suchy kaszel, test niby na wszystko ujemny, a byłam pewna że to covidNa szczęście nie, przynajmniej na razie. Radzi sobie gripexem i tantum verde
Jestem po stymulacji owulacji. po badaniu powiedział że brak owulacji i ostatni miesiąc stymulujemy bo raczej szkoda czasu. Boje się że na kolejnej wizycie poinformuje że invitro a mnie nie stactu chyba jest wszystko ok? I to chyba taki dosyć rutynowy/ogólny opis, co mowil lekarz?
Dzień dobry. MocneDzień dobry dziewczyny. Krew upuszczona, czekamy na wyniki decydujące. Miłej niedzieli wszystkim![]()
Brzmi jak u nas. Testy mamy negatywneJakie ma objawy? My całą rodziną jakiś syf- zatoki plus duszący suchy kaszel, test niby na wszystko ujemny, a byłam pewna że to covid![]()