który to tydzien wg usg?No i ja po wizycie. U mnie też przyspieszył dzieciak i według usg termin 30.07. Ma już 5,7cm. Prenatalne zrobione i wszystko git, nifty to formalność no plus ta płeć![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
który to tydzien wg usg?No i ja po wizycie. U mnie też przyspieszył dzieciak i według usg termin 30.07. Ma już 5,7cm. Prenatalne zrobione i wszystko git, nifty to formalność no plus ta płeć![]()
12+1który to tydzien wg usg?
ja odstawiłam xonvee i cały dzień dzisiaj wymiotuję ze zdwojoną siłą, gorzej niż przed tabletkami, też mam problem z piciem, wszystko zwracamKurde, chyba Wam pisałam w 10 tyg., że mdłości powoli przechodzą. No to niestety wróciły
Dzisiaj to już masakra, nawet z piciem jest problem.
cudownieNo i ja po wizycie. U mnie też przyspieszył dzieciak i według usg termin 30.07. Ma już 5,7cm. Prenatalne zrobione i wszystko git, nifty to formalność no plus ta płeć![]()
jejku biedne jesteście... mnie same mdłości i wykańczały a tutaj jeszcze wymiotyja odstawiłam xonvee i cały dzień dzisiaj wymiotuję ze zdwojoną siłą, gorzej niż przed tabletkami, też mam problem z piciem, wszystko zwracamłączę się z Tobą w bólu, nie jesteś sama
![]()
Mega! Śliczny!No i ja po wizycie. U mnie też przyspieszył dzieciak i według usg termin 30.07. Ma już 5,7cm. Prenatalne zrobione i wszystko git, nifty to formalność no plus ta płeć![]()
Zaaplikowałam pierwszą luteinę. Bez aplikatora.
Myślicie, że wkładka na noc mi wystarczy czy zakładać podpaskę?
Oki dziękiJa nic nie zakladam, bo zdrowiej wietrzyćtego naprawdę nie wycieka dużo
Ja wkładek na noc nie zakładam. Ale w ciągu dnia muszę. Inaczej musiałabym w pracy przebierać się ze 3 razy.Zaaplikowałam pierwszą luteinę. Bez aplikatora.
Myślicie, że wkładka na noc mi wystarczy czy zakładać podpaskę?