Malinowa_-
Fanka BB :)
Ja ostatni raz jem w pracy bo później to już mam mdłości i tak od 17 nic nie przełknę :/ a wstaje nie na siku tylko po prostu się wiecznie budzę, nie idzie zasnąć. Może niedługo się to ustabilizuje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no tak, to klops.Ja ostatni raz jem w pracy bo później to już mam mdłości i tak od 17 nic nie przełknę :/ a wstaje nie na siku tylko po prostu się wiecznie budzę, nie idzie zasnąć. Może niedługo się to ustabilizuje.
JJ po porodzie przesypiała w nocy 6h ale w szpitalu ja budzili. Jeść wtedy nie chciała. W domu musiałam ja budzić bo nie przybierała. Po 3 dniach nauczyła się wstawać. A mogło być tak pięknie.Kurcze to ja od lata przesypiam noce znowu i tak mi żal już na samą myślAle no w końcu się wyspimy wszystkie
lekarz od prenatalnych to był i pierwsze co powiedział to ze trzeba będzie wprowadzić profilaktykę z acarduFaktycznie ten wynik może zaniepokoić... Co powiedział lekarz na ten temat?
byłoby super wiedzieć jakie...Kurcze, mi się majaczy, że przy wysokim ryzyku stanu przedrzucawkowego można zrobić jeszcze dodatkowe badania jakieś... @Zazuu czy to nie Ty mi o tym mówiłaś jakoś rok temu? Czy całkiem coś namieszalam?
heparyne nam w dużej dawce i pytanie czy to działa tak samo jak acard...To faktycznie, ale poczekaj z tą paniką na lekarza prowadzącego. Nie wiem czy w takich sytuacjach heparyny poprostu nie bierze się do końca ciąży.
cudowna wiadomośćPrawie 4cm miłości![]()
Cytomegalia jest ok, przechodziłam ja . Mam wysoka awidnosc .
Teraz umówić sie na prenatalne![]()
Rozumiem... Myślę, że wątek na ten temat to bardzo dobry pomysł.lekarz od prenatalnych to był i pierwsze co powiedział to ze trzeba będzie wprowadzić profilaktykę z acardu
.. na co ja ze mam alergie... a on, ze w takim razie omówić to z prowadzącym. Wiecie on nie był od decyzji...
Chyba napisze wątek na forum czy ktoś przerabiał podobne sytuacje, może się czegoś dowiem...
W poniedziałek mam 1 wizyte w UCK na patologii ciąży i tak się cieszę, że wcześniej sie tam wbiłam... oni na pewno przerobili najgorsze przypadki...![]()
tak i przede wszystkim duzo doświadczen i historii... albo mnie dobiją albo pocieszą.Rozumiem... Myślę, że wątek na ten temat to bardzo dobry pomysł.jest tutaj bardzo dużo mądrych dziewczyn, które potrafią dobrze doradzić
![]()