Bolilol
Fanka BB :)
ale jeszcze go w ogóle nie ma? Co mówią w rejestracji?Czekam już ponad godzinę na lekarza. Spóźnia się książe, więcej na NFZ nie przyjdę…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale jeszcze go w ogóle nie ma? Co mówią w rejestracji?Czekam już ponad godzinę na lekarza. Spóźnia się książe, więcej na NFZ nie przyjdę…
ściągnęłam Cie myslami, właśnie do Ciebie napisałamJa jadę na 11:20 podejrzeć co tam dzisiaj słychać u urwiska![]()
Nie wiem czy można szybciej, ja robiłam 10+3Będę mieć wizytę 29.01 prywatnie.
Mogłabym zrobić wtedy nifty? Będę 9+6 według OM. Czy musi być te 10+ ?
jaką heparynę bierzesz? Ja mam 4000.heparyne nam w dużej dawce i pytanie czy to działa tak samo jak acard...![]()
Ale cudaśne foto!Wspaniale 4cmPrawie 4cm miłości
Cytomegalia jest ok, przechodziłam ja . Mam wysoka awidnosc .
Teraz umówić sie na prenatalne![]()
wspaniała wiadomośćPrawie 4cm miłości![]()
Cytomegalia jest ok, przechodziłam ja . Mam wysoka awidnosc .
Teraz umówić sie na prenatalne![]()
A mnie 29.01 na prenatalne
a nie powiedział Ci co wpływa na takie ryzyko? Wiek? Ciśnienie?tak i przede wszystkim duzo doświadczen i historii... albo mnie dobiją albo pocieszą.
A wiecie co mnie dobija? Że to dziecko jest zdrowe, a moje ciało jest chujo*e i przez nie nie będzie mogło rozwijać sie odpowiednio...![]()
A lekarz może mówił Ci o badaniu PLGF-1? Wczoraj moja lekarka powiedziała że można to wykonać i razem do kupy z pappą i usg wyliczają ryzyko preeklampsji i porodu przedwczesnego. Może to miałaś już? Bo ja nie mam tak ryzyka wyliczonego jak Ty, w sensie w ogóle nie mam o tym wspomniane, tylko że u mnie dobre przepływy i tyle. A teraz niby u każdej ciężarnej można coś takiego wykonać, a szczególnie po 35 rz jest wskazane.prowadzący za tydzień a patologia ciąży w poniedziałek![]()