Patrycjaa001
Aktywna w BB
aaaa to mi się pomyliłopięknie, gratulacje!
To jak jadłaś słodkie, to się nie sprawdziło, bo na słodkie to na babę![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaaa to mi się pomyliłopięknie, gratulacje!
To jak jadłaś słodkie, to się nie sprawdziło, bo na słodkie to na babę![]()
To super, że tak trafiłaśJa akurat na to nie mogę narzekać. Na pierwszej wizycie na NFZ był widoczny tylko pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy, a dostałam skierowanie na badania te co na zdjęciu +grupa krwi +przeciwciała i zrobiła mi cytologie. Badania miałam zrobić na kolejną wizytę za tydzień. Nawet byłam trochę w szoku, że nie widać zarodka, a ona już mi daje skierowanie na badania.
USG podobno robi na każdej wizycie ☺
Sorki nie ogarniam do końca tego forum jeszczeno ale przecież jesteśjeśli jesteś na liście z termknami porodów, to jesteś na liście na prywatny
![]()
GratulujePrzyszły wyniki nifty - zdrowy chłopczykco do zabobonów - u mnie się sprawdziło, odrzuciło mnie totalnie od mięsa, nie mogę nawet patrzeć na mięso, a słodycze jem codziennie
![]()
To jakiś fajny lekarzJa akurat na to nie mogę narzekać. Na pierwszej wizycie na NFZ był widoczny tylko pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy, a dostałam skierowanie na badania te co na zdjęciu +grupa krwi +przeciwciała i zrobiła mi cytologie. Badania miałam zrobić na kolejną wizytę za tydzień. Nawet byłam trochę w szoku, że nie widać zarodka, a ona już mi daje skierowanie na badania.
USG podobno robi na każdej wizycie ☺
Okolice ŁodziTo jakiś fajny lekarzGdzie taki pracuje?
![]()
To "objawy" masz jak ja, ciekawe czy się pokryjePrzyszły wyniki nifty - zdrowy chłopczykco do zabobonów - u mnie się sprawdziło, odrzuciło mnie totalnie od mięsa, nie mogę nawet patrzeć na mięso, a słodycze jem codziennie
![]()
Tylko że lista wysłana w poniedziałekno ale przecież jesteśjeśli jesteś na liście z termknami porodów, to jesteś na liście na prywatny
![]()
mam nadzieję, że się Ania odezwie i uda się niedługo przenieść na zamknięty. Z tego co widziałam po innych miesiącach, to czasami to trochę trwaTylko że lista wysłana w poniedziałeknapisałam do Ani bo chyba jeszcze nie ruszyla tematu ;(
Edit - ok, dotyczyło innej osoby a ja pisze o Martoza...