Patrycjaa001
Aktywna w BB
aaaa to mi się pomyliłopięknie, gratulacje!
To jak jadłaś słodkie, to się nie sprawdziło, bo na słodkie to na babę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aaaa to mi się pomyliłopięknie, gratulacje!
To jak jadłaś słodkie, to się nie sprawdziło, bo na słodkie to na babę![]()
To super, że tak trafiłaśJa akurat na to nie mogę narzekać. Na pierwszej wizycie na NFZ był widoczny tylko pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy, a dostałam skierowanie na badania te co na zdjęciu +grupa krwi +przeciwciała i zrobiła mi cytologie. Badania miałam zrobić na kolejną wizytę za tydzień. Nawet byłam trochę w szoku, że nie widać zarodka, a ona już mi daje skierowanie na badania.
USG podobno robi na każdej wizycie ☺
Sorki nie ogarniam do końca tego forum jeszczeno ale przecież jesteśjeśli jesteś na liście z termknami porodów, to jesteś na liście na prywatny
![]()
GratulujePrzyszły wyniki nifty - zdrowy chłopczykco do zabobonów - u mnie się sprawdziło, odrzuciło mnie totalnie od mięsa, nie mogę nawet patrzeć na mięso, a słodycze jem codziennie
![]()
To jakiś fajny lekarzJa akurat na to nie mogę narzekać. Na pierwszej wizycie na NFZ był widoczny tylko pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy, a dostałam skierowanie na badania te co na zdjęciu +grupa krwi +przeciwciała i zrobiła mi cytologie. Badania miałam zrobić na kolejną wizytę za tydzień. Nawet byłam trochę w szoku, że nie widać zarodka, a ona już mi daje skierowanie na badania.
USG podobno robi na każdej wizycie ☺
Okolice ŁodziTo jakiś fajny lekarzGdzie taki pracuje?
![]()
To "objawy" masz jak ja, ciekawe czy się pokryjePrzyszły wyniki nifty - zdrowy chłopczykco do zabobonów - u mnie się sprawdziło, odrzuciło mnie totalnie od mięsa, nie mogę nawet patrzeć na mięso, a słodycze jem codziennie
![]()
Tylko że lista wysłana w poniedziałekno ale przecież jesteśjeśli jesteś na liście z termknami porodów, to jesteś na liście na prywatny
![]()
mam nadzieję, że się Ania odezwie i uda się niedługo przenieść na zamknięty. Z tego co widziałam po innych miesiącach, to czasami to trochę trwaTylko że lista wysłana w poniedziałeknapisałam do Ani bo chyba jeszcze nie ruszyla tematu ;(
Edit - ok, dotyczyło innej osoby a ja pisze o Martoza...