reklama

Sierpniowe mamy 2024

Cześć dziewczyny 🙂

Nadrobiłam i w końcu udało mi się doczytać do końca Wasze wpisy 🙃

Będę wdzięczna jeśli uda się dołączyć do Was do grupy zamkniętej 🙏 @AnnMar88 mogę prosić o dopisanie do listy?

W tym roku kończę 36 lat i jest to moja pierwsza ciąża.

Ostatnią wizytę miałam we wtorek wtedy maluszek miał 2,57 cm. Obecnie jestem w 11 tyg. 10+1. Wstępnie wpisany termin porodu to 17.08 😊, badanie prenatalne mam wyznaczone 31.01.

Moja ciąża jest praktycznie bez objawów poza tym, że trochę wiecej śpię. Jednak pierwsze tygodnie nie były łatwe, gdyż szalała burza hormonów i mocno bałam się czy wszystko jest dobrze, ale wynika to też z tego, że staraliśmy sie dość długo i bardzo nam zależało aby wszystko się udało ❤️ Jestem z tych co chodziły prawie co tydzień do lekarza 😉 Obecnie samopoczucie dużo lepsze i nawet mam więcej energii.

Miło mi u Was zagościć i gratulacje wszystkim przyszłym mamom 😊
Cześć,
Lista już została wysłana wiec pewnie za jakiś czas zrobimy "dodatkową" dla osób udzielających się tutaj. Na pewno większość z nas będzie też śledzić ten wątek i odpowiadać :)

reklama
Cześć dziewczyny, jestem tu od jakiegoś czasu i czytam wasze wpisy. Mam termin na 30 lipca, w domu mam już córkę Antosię (3 latka). Mam 28 lat.
Chciałam już napisać wcześniej, ale nie miałam odwagi , jestem trochę panikarą 😆, a w ostatnim czasie miałam trochę zawirowań i nie pisałam tu ani nie czytałam. Dopiero teraz nadrabiam. Jeśli się uda to mnie dołączcie do prywatnej grupy. Z Góry dzięki i pozdrawiam Was Wszystkie 😘😘😘
Heja,
Lista na zamknięty już wysłana jakiś czas temu, ale za chwilę bedziemy robić dodatkową z osobami udzielającymi się tutaj. Na pewno większość z nas będzie tu obecna i odpowiadała.

no hej :)
ile dni nadrabiałaś? 🤣
Również gratuluję i wiem jak to jest gdy niemal co tydzień jest się u lekarza 🤦‍♀️🤯

Nie dałam rady od początku 🤣
Ogarnęłam z jakieś ostatnie 2 tygodnie. Czasami jak czytałam, patrzę, a tu kolejnych kilka nowych stron 🤭
Fajnie, że w końcu udało mi się zebrać, bo naprawdę wymieniacie się dużo przydatnymi informacjami, doświadczeniem i jesteście super grupą wspierającą ❤️

Nie za szybko prenatalne? Wychodzi, że w 11+5 je będziesz miała. Lekarz taką datę wyznaczył?
ale czemu za wcześnie?🤔 mój lekarz mówił, że spokojnie od 1 lutego mogę się umawiać a to będzie właśnie 11+1. Wiem, że najlepiej ponoć w 12 tygodniu ale jakby nie patrzeć, wszędzie wskazują, że między 11+0 a 13+6, co by wskazywało, że 11+5 jest również ok😅

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry