• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe mamy 2024

Dziewczyny, czy Wam tez tak zasuwa serducho? Mam raczej, jak na siebie, niskie cisnienie. Tak okolo 100/60. I puls okolo 100, ale zdarza sie ze jest powyzej i wtedy dudni jak wsciekle. Najgorzej jest po posilku. Dzisiaj mialam tetno 133 i plytki przy tym oddech. No i kolatanie. Jak odpoczywam jest ok. Nie przekracza 90.
Boże mam dziś to samo !!!
Ogólnie zawsze wysoki puls, ale dziś czuję to mam wrażenie dwa razy bardziej 😬
Nie wiem czy to pogoda czy co.

W ogóle przestały mi przychodzić powiadomienia na apkę 😬

reklama
Nagadałyście się o tym ciśnieniu, do tego wczoraj miałam pierwszy raz mierzone ciśnienie w ciąży (miałam wizytę niezwiązaną w sumie z ciążą) i mi wyszło 139/92 i ja szok, bo to chyba moje najwyższe w życiu. Powiedzieli, że to wysoko i powinnam mierzyć regularnie. Wróciłam do domu i pierwsze co to kazałam Niemężowi zamówić ciśnieniomierz. No i dzisiaj przyszedł i 113/71, czyli jednak moja norma 🙄 🤦‍♀️ Pierwszy raz w życiu musiałam mieć syndrom białego czy inną cholerę 🤣🤦‍♀️

Nagadałyście się o tym ciśnieniu, do tego wczoraj miałam pierwszy raz mierzone ciśnienie w ciąży (miałam wizytę niezwiązaną w sumie z ciążą) i mi wyszło 139/92 i ja szok, bo to chyba moje najwyższe w życiu. Powiedzieli, że to wysoko i powinnam mierzyć regularnie. Wróciłam do domu i pierwsze co to kazałam Niemężowi zamówić ciśnieniomierz. No i dzisiaj przyszedł i 113/71, czyli jednak moja norma 🙄 🤦‍♀️ Pierwszy raz w życiu musiałam mieć syndrom białego czy inną cholerę 🤣🤦‍♀️
Ja w ciąży pierwszy raz w życiu miałam 160 z przodu. U dr oczywiście w domu 100/60 😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry