reklama

Sierpniowe mamy 2024

Hej chcilam zapytać tak z ciekawości dziewczyn w okolicach 12/13 tydzieńwxie jakieś kg na plusie ?
no właśnie jestem w szoku u mnie 13+... dziś położna mnie ważyła i nie przytyłam.nawet kilograma od pierwszego ważenia w ciąży... dziwne to bo staram się jesc dużo warzyw itp ale byly kebaby, McDonald, hotdogi, jedzenie po nocach... jedyne co to nie jem więcej niż normalnie a jedynie częściej... 🤷‍♀️

reklama
Ja byłam w zeszłym tyg na kontroli to miałam 0.5 kg na plusie cieszę sie bo trochę dodatkowych kg mialam przed ciążą .

Wczoraj byliśmy u dziadków i był tort bezowy lodowy . Myślę sobie no no dobra zjem ( wcale na słodkie mnie w tej ciazy nie ciągnie ) no i jadlam kawałek i za chwilę wzięłam sobie drugi i jak mi było niedobrze 😁 jak tak dalej będzie z reagowaniem na slodkie to kiepsko widzę krzywa 😑
Ooo to malutko prawie nic :)
Kurczę ale zazdroszczę wolności w jedzeniu mnie cukrzyca psychicznie wykanczw

no właśnie jestem w szoku u mnie 13+... dziś położna mnie ważyła i nie przytyłam.nawet kilograma od pierwszego ważenia w ciąży... dziwne to bo staram się jesc dużo warzyw itp ale byly kebaby, McDonald, hotdogi, jedzenie po nocach... jedyne co to nie jem więcej niż normalnie a jedynie częściej... 🤷‍♀️
O proszę a jesteś z tych szczuplejszych czy odwrotnie ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry