Ja podobnie, ale karmiłam piersią. I jak odstawiłam karmienie, to przytyłam 5 z powrotemJa zrzuciłam po pierwszej ponad 10kg w niecałe 2 miesiące. Bez karmienia piersią i bez ćwiczeń.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja podobnie, ale karmiłam piersią. I jak odstawiłam karmienie, to przytyłam 5 z powrotemJa zrzuciłam po pierwszej ponad 10kg w niecałe 2 miesiące. Bez karmienia piersią i bez ćwiczeń.
no to pewnie to wszystko przez te hormony, one są winne zawsze wszystkiemuA wodę zawsze piłam na litry, więc odwodniona napewno nie jestem![]()
Jak po wizycie? Co lekarz na tą twoją pachwinę powiedział?Udalo nam sie wyjechac, ale jedziemy tak troche z dusza na ramieniuTrudno. Powiem, ze chlop gonił daniele. Zaluje ze nie nagralam
![]()
O ja też karmiłam ponad dwa lata i się waga wtedy trzymała, a jak odstawiłam to prawie z dnia na dzień 4 kg do przodu, teraz od początku ciąży na razie 1 kg do tyłu.Ja podobnie, ale karmiłam piersią. I jak odstawiłam karmienie, to przytyłam 5 z powrotem![]()
Mi zawsze mówili, że nie ma przeciwskazańJa narazie nic nie przytyłam. Ale pilnuje się, bo nie chciałabym później w wakacje być bardzo duża i się męczyć w upały
Dziś odebrałam wyniki i mam TSH 0,23. Przed ciążą miałam zawsze wysokie ok 4. Nigdy nie miałam takiego niskiego - nie biorę leków.
Dziewczyny a co mysliscie o podróżowaniu w ciąży? Mam na myśli samolotem. Będę konsultowała z lekarzem, trochę się obawiam.![]()
Mój chce na każdąA robicie na każdą wizytę mocz i morfologie? Ja, mam za 3 tygodnie wizytę i nie mam zleconych tym razem.
Nie ma przeciwwskazań do lotów, a co najmniej do końcówki ciąży.Ja narazie nic nie przytyłam. Ale pilnuje się, bo nie chciałabym później w wakacje być bardzo duża i się męczyć w upały
Dziś odebrałam wyniki i mam TSH 0,23. Przed ciążą miałam zawsze wysokie ok 4. Nigdy nie miałam takiego niskiego - nie biorę leków.
Dziewczyny a co mysliscie o podróżowaniu w ciąży? Mam na myśli samolotem. Będę konsultowała z lekarzem, trochę się obawiam.![]()
Ja w ogóle moczu nie miałam w tej AustriiA robicie na każdą wizytę mocz i morfologie? Ja, mam za 3 tygodnie wizytę i nie mam zleconych tym razem.
ja mam zlecone przez prowadzącego i w sumie mówił, ze na każdą wizytę będzie chciałA robicie na każdą wizytę mocz i morfologie? Ja, mam za 3 tygodnie wizytę i nie mam zleconych tym razem.